• وبلاگ : روستاي آذران (نگيني درکوههاي کرکس)
  • يادداشت : گل محمدي آذران
  • نظرات : 0 خصوصي ، 74 عمومي
  • ساعت ویکتوریا

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
       1   2   3   4   5      >
     
    + بگم بگم؟ 
    سالروز 13 خرداد روز جهاني بگم بگم؟مي گم ها! مبارك باد
    + اتنا 
    سايت جهان نيوز وابسته به زاكاني نماينده اصولگراي تهران نوشت :


    دكتر ابراهيم فياض يكي از اساتيد دانشگاه در گفت‌وگويي با هشدار نسبت به شكل‌گيري انقلاب جنسي درايران به دولت پيشنهاد داد تا خانه‌هايي را براي تخليه جنسي ايجاد كند.

    به گزارش جهان وي در اين گفت و گو با تاكيد بر اين كه نمي‌توان غريزه جنسي را در خيابان ارضا كرد گفت: ".....‌پيشنهاد من اين بوده كه دولت به سرعت و به صورت انقلابي خانه‌‌هاي ده‌ متري، بيست و سي متري بسازد كه حالت دنج و كم مئونه‌ دارند، تا از انقلاب جنسي در ايران جلوگيري شود....."

    وي افزود:‌".... با اين وضعيت اگر پيش برويم ما در ايران حتما در چند سال آينده با مشکل مواجه خواهيم بود. كه اوج آن در همجنسگرايي و روابط زنان و مردان همسردار خواهد بود كه احتمالا با تبليغات دشمن هم تقويت خواهد شد....."
    + ابلا 
    پايگاه خبري انصار نيوز نزديك به گروه موسوم به شوراي هماهنگي حزب الله در يكي از مطالب جديدش از آيت ا... مصباح يزدي با عنوان " امام مصباح يزدي " ياد كرده است .
    + دئد 
    فارس: مديركل رسيدگي به شكايات استانداري خوزستان گفت: پس از سفر سوم هيئت دولت به خوزستان در سال گذشته، بيش از 16 ميليارد تومان بين متقاضيان درخواست مساعدت مالي در سطح استان توزيع شد.
    + ناتن 

    کنايه موسوي :يک روشنفکر را حذف کردند و کسي را به خاطر نسبت خانوادگي(حداد) وارد مجلس کردند

    آقاي کروبي به ياد مي آوردند که در انتخابات دوره سوم مجلس دو نفر کانديدا بودندند . يکي يک معلم زحمتکش و روشنفکر و فقير و ديگري يکي از منسوبين نسبتا نزديک خانواده امام . يکي از نزديکان امام از فرد دوم حمايت مي کردند. اما مردم در آن انتخابات به آن معلم راي دادند. در اينجا آن فرد که از نزديکان امام بود، براي امام نامه اي نوشت که مضمون آن تشکيک در سلامت انتخابات خمين بود . حضرت امام با خنده پاسخ داده بودند که “چه علامتي بالاتر براي صحت انتخابات از اينکه يک نفر از فاميل من و شما با حمايت شما نامزد مي شود ولي مردم يک معلم ساده را که چنين پشتيباناني ندارد ، انتخاب مي کنند.آيا اين از زيبايي هاي انتخابات نيست که بايد شکر گزار آن باشيم .” حالا شما اين تصوير را کنار ابطال ??? صندوق انتخابات مجلس ششم در تهران قرار دهيد که فرد روشنفکر و بي پناهي را حذف کردند و يک فرد مورد علاقه شوراي نگهبان با ارتباطات نسبي و سببي را وارد مجلس کردند. يا طرح نظارت استصوابي که در زمان امام وجود نداشت. طرحي که وسيله اي شد که انتخابات در حقيقت دو مرحله اي شد. شما دقت کنيد که با اسلحه همين اصطلاح که نه ريشه در قانون اساسي دارد و نه در معرفت و آگاهي هاي مردم ، چه تعداد عظيمي از خدمتگزاران آگاه و مدير دلسوز را از ورود به صحنه رقابت کنار زدند. کاري که نتيجه اش همين پائين آمدن شان و جايگاه مجلس است .

    + بلتال 
    تئوريسين اقتصادي دولت با تاكيد براين‌كه ورود تعاوني به اقتصاد يك روش دوران كمونيستي بوده كه شكست خورده است، تصريح كرد: در توليد هيچ روش تعاوني از نظر اقتصادي قابل قبول نيست.
    به گزارش "الف" از ايلنا، وي با اشاره به سير تاريخي حضور تعاوني‌ها در اقتصاد، گفت: تعاوني‌ها در اتحاد جماهير شوروي سابق در بخش كشاورزي شكل گرفتند اما در همان نظام هم ناموفق بودند.
    پژويان خاطرنشان كرد: در تنظيم قانون اساسي تفكري حاكم بوده است. در كشورهاي سوسياليستي به خصوص بعد از انقلاب كمونيستي فكر مي‌كردند يكي از راه‌هاي مقابله با اقتصاد سرمايه‌داري، طرح تعاوني‌هاست. اين موضوع شكست خورد.
    وي با بيان اين‌كه تعاوني‌ها را در اقتصاد ناكارآمد مي‌دانم، خاطرنشان كرد: تعاوني‌ها موجب بي‌انگيزه شدن بخش‌خصوصي مي‌شوند، ضمن آن‌كه سود حداكثري در تعاوني‌ها نيست. در مديريت تعاوني‌ها نابساماني وجود دارد.
    پژويان خاطرنشان كرد: در قانون اصل 44 سهام عدالت و تعاوني‌ها اشتباه بودند.
    + بلتال 
    رجانيوز:
    مديرعامل شرکت ملي حفاري كه دو هفته قبل اعلام کرده بود به‌راحتي مي توان فوران در عمق 1500 متري دريا در خليج مکزيک را ظرف کمتر يک‌ماه کنترل و مهار كرد، اکنون اظهار داشته که چاه شماره 24 نفت شهر که در خشکي قرار دارد، ظرف شش ماه خاموش و مهار مي‌كند.

    + تدئ 
    به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، دانشجويان دانشگاه تهران دقايقي پيش در اعتراض به حمله رژيم صهيونيستي به كشتي صلح و آزادي كه عازم غزه بود، تجمع خود را در مقابل سر در اصلي اين دانشگاه آغاز كردند.
    + تدئ 
    گلايه ها و انتقادهاي علني محمود احمدي نژاد و علي لاريجاني از يکديگر؛ موضوع گفت و گوي راديو فردا با مجتبي واحدي، سردبير پيشين روزنامه آفتاب يزد، است که اينک ساکن آمريکاست.

    راديو فردا: مبنا و پايه گلايه تازه آقاي احمدي نژاد، چيست؟

    مجتبى واحدى: آقاى احمدى نژاد در صحبت هاى اخيرشان گفته اند كه بعد از اينكه مشخص شد اين بحث يك ميليارد دلار واقعيت نداشته است،‌ چرا دوباره آقاى لاريجانى بر آن صحه گذاشته است؟

    موضوع از اين قرار است كه آقاى احمدى نژاد،‌ سال گذشته در شرايطى كه ديوان محاسبات اصرار داشت اين پرونده، حقيقى است،‌ ايشان به تلويزيون آمدند و به دروغ گفتند كه ديوان محاسبات اين پرونده را بسته است.

    البته من هنوز از ديوان محاسبات نشنيده ام كه پرونده بسته شده باشد. اما به فرض هم كه پرونده بسته شده باشد،‌ گله آقاى احمدى نژاد،‌ بلاموضوع است.

    به اين دليل كه سال گذشته و درست زمانى كه ديوان محاسبات بر صحت اين پرونده تاكيد داشت،‌ آقاى احمدى نژاد – به دروغ – در يك مصاحبه تلويزيونى گفت كه ديوان محاسبات اين پرونده را بسته است،‌ البته خيلى نبايد از دروغ آقاى احمدى نژاد كسى به فكر فرو برود يا اينكه به فكر پاسخگويى باشد.

    اما نكته مهم شايد اين باشد كه ايشان به صورت روشن از آقاى لاريجانى نام برده است. اين روزها، گوشه و كنايه هايى از سوى هر دو طرف شنيده مى شود، به اعتقاد شما ريشه اين گوشه و كنايه ها در چيست؟

    ببينيد،‌ آقاى احمدى نژاد تا چند وقت پيش بسيار تلاش مى كرد كه خودش را قدر قدرت نشان دهد و وانمود كند كه كسى جرات نمى كند عليه ايشان كارى انجام دهد يا عليه ايشان حرفى بزند.

    اما اخيرا احساس كرد كه شرايط، ديگر مثل گذشته نيست. به دليل يك نوع انزجارى كه در داخل حاكميت از بالاترين سطح تا پايين ترين سطح نسبت به آقاى احمدى نژاد وجود دارد.

    به هر حال آقاى احمدى نژاد تصورش بر اين است كه اگر اختلاف را علنى كند،‌ رهبرى وارد ماجرا خواهد شد. و ورود رهبرى به اين معناست كه وى از مجلس خواهد خواست در مقابل آقاى احمدى نژاد كوتاه بيايد. براى اينكه آقاى احمدى نژاد نشان داده است كه اهل كوتاه آمدن نيست.

    او به دليل اينكه احساس مى كند حاكميت به وجودش نياز دارد از هر فرصتى سوء استفاده مى كند و در هيچ موردى كوتاه نمى آيد. او در قضيه آقاى مشايى كوتاه نيامد،‌ در مورد ماجراى آقاى رحيمى و در بسيارى از مسائل پيش آمده به هيچ وجه كوتاه نيامده است.

    تصور آقاى احمدى نژاد اين است كه اگر ماجراى اختلافش با آقاى لاريجانى را بزرگ نمايى كند و رهبرى وارد اين ماجرا بشود، به خصوص كه الان در آستانه روز ?? خرداد ماه ممكن است اختلاف درون حاكميت به نفع مردم و جنبش سبز عمل كند،‌ در نهايت رهبرى از آقاى لاريجانى خواهد خواست كه موضوع را مختومه نمايد.

    آقاى احمدى نژاد با اين پيش فرض ماجرا را علنى كرده است در حالى كه به اعتقاد من اين اتفاق نخواهد افتاد.

    آقاى واحدى، همه درگيرى مابين دو طرف بر سر مسائلى است كه اين روزها مى گذرد يا اينكه نگاهى هم به آينده دارد؟ مثلا انتخابات بعدى رياست جمهورى؟

    ببينيد. طرح هايى كه از سوى دوستان آقاى احمدى نژاد مطرح شد و حتى از سوى سايت هاى طرفدار ايشان نوشته شد، مبنى بر اين بود كه مخالفت هاى موجود با آقاى مشايى، به اين دليل است كه ايشان يكى از كانديداهاى دوره بعد رياست جمهورى است.

    در واقع مى شود گفت كه آقاى احمدى نژاد،‌ تبليغات زودهنگامى را براى دوره بعد رياست جمهورى در داخل حاكميت، آغاز كرده است. چرا كه اصلا بحث اصلاح طلبان كه ديگر منتفى است.

    او سعى مى كند در داخل حاكميت ديگران را تحريك كند تا واقعيات را درباره آقاى احمدى نژاد و فساد موجود در اطرافيانش ابراز نكنند. طبعا اين اظهارات نگاهى به آينده دارد. منتهي اين نگاه به آينده را آقاى احمدى نژاد زودتر از موعد آغاز كرده اند.

    آقاى احمدى نژاد همواره بر اصل مبارزه با فساد اقتصادى تاكيد مى كند. با وجود اينكه اصلاح طلبان بسيارى هم اكنون در زندان به سر مى برند اما نمونه اى از اين فساد در جريان اصلاح طلب مطرح نشده است. اما اخيرا ايشان در كرمان به اين نكته اشاره كرده است كه يك نفر حوالى تهران ??? هكتار زمين را غضب كرده و سعى مى كند كه اين زمين هاى غصبى را،‌ به طور قانونى تصاحب كند. برخى،‌ سخنان ايشان را به اين شكل تفسير كرده اند كه احتمالا منظور نظرشان، آقاى جواد لاريجانى بوده است. نظر شما در اين مورد چيست؟

    كمى بعيد به نظر مى رسد كه آقاى احمدى نژاد در شرايط فعلى به جنگ آقاى جواد لاريجانى برود. چون از بين برادران لاريجانى،‌ تنها كسى كه به شكل مشمئز كننده اى از آقاى احمدى نژاد حمايت مى كند،‌ آقاى جواد لاريجانى است.

    بعيد مى دانم در شرايط فعلى كه آقاى احمدى نژاد در معرض انزواى داخلى و خارجى قرار گرفته است،‌ حاضر باشد معدود طرفدارانش را هم از دست بدهد.

    ضمن اينكه با توجه به نفوذى كه آقاى لاريجانى در دستگاه قضايى دارد،‌ فشار به ايشان مى تواند فشار بر سر موضوع آقاى رحيمى را زياد كند. به اعتقاد من اشاره به اين ??? هكتار با موضوع آقاى لاريجانى مطابقت ندارد.

    اگر آقاى لاريجانى هم چنين كارى كرده باشد، مطمئن باشيد كه آقاى احمدى نژاد در چنين شرايطى به جنگ با آقاى لاريجانى نخواهد رفت.

    ضمن اينكه در شرايطى كه افشاگرى بر سر موضوع آقاى رحيمى، طبل رسوايى دولت آقاى احمدى نژاد را به صدا در آورده است،‌ ديگر كسى، خيلى هم حرف هاى آقاى احمدى نژاد را قبول نخواهد كرد.
    + تمتن 
    روزنامه سياست روز با اشاره به پيشنهاد عفو زندانيان پس از انتخابات که از سوي حسينيان،زاکاني و فدايي مطرح شده ، نوشت :

    زماني که اکبر هاشمي رفسنجاني در خطبه‌هاي دوم نماز جمعه که بيست و ششم تيرماه سال گذشته اقامه شد، پيشنهاد آزادي زندانيان حوادث پس از انتخابات را مطرح کرد، بسياري به وي خرده گرفتند که اين سخنان در حقيقت براي همراهي با عوامل اصلي اين حوادث مطرح شده است.

    در ادامه اين گزارش آمده است :‌ هاشمي رفسنجاني در آن تاريخ با اشاره به مذاکرات خود با برخي خبرگان يکي ديگر از پيشنهادات خود را منوط به آزادي زندانيان سياسي دانست و گفته بود: "لازم است در اين شرايط افرادي که در زندان هستند، آزاد شوند و نزد خانواده هاي خود بيايند و نگذاريم به خاطر زنداني شدن افراد دشمنان به ما بخندند و براي ما نقشه بکشند. ما بايد همديگر را تحمل کنيم."
       1   2   3   4   5      >