• وبلاگ : روستاي آذران (نگيني درکوههاي کرکس)
  • يادداشت : azeran news
  • نظرات : 2 خصوصي ، 113 عمومي
  • mp3 player شوکر

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + خنمت 
    آيت‌الله نيرو‌ساز
    آيت‌الله محمدتقي مصباح‌يزدي را بايد در رأس حاميان دولت قرار داد. چه آنکه علاوه بر او، شاگردانش هم در انتخاب شدن احمدي‌نژاد در سال 84 تأثير‌گذار بودند. در آن سال آيت‌الله و شاگردانش حضوري مؤثر در عرصه سياسي کشور ايفا کردند و60 نفر از شاگردان و همفکران آيت‌الله در حمايت از احمدي‌نژاد در دوره اول و دوم انتخابات رياست جمهوري بيانيه صادر کردند. مرتضي آقاتهراني، سيداحمد رهنمايي، قاسم روانبخش، محمدناصر سقاي‌بي‌ريا، عليرضا پناهيان، محمد فنايي‌نعمت‌سرا، محمود نمازي، حسين جلالي، محمدحسين برجيان، علي و مجتبي مصباح‌يزدي، محمود دهقاني، عبدالمجيد اشکوري، اباالحسن حقاني، علي معصومي‌نيا، سيدمحمود نبويان، حميد کثيري، عبدالجواد ابراهيمي، محمدمهدي نادري، احمد و علي ابوترابي، حميد رسايي، احمد رهدار، اکبر ميرسپاه و... از جمله اين افراد بودند.

    آيت‌الله مصباح همانند آيت‌الله مهدوي‌کني ايده‌اش آن بود که از طريق پرورش شاگرداني معتقد به اصول انقلاب بتواند ديدگاه‌هايش درباره حکومت اسلامي در عرصه عمل پياده کند. او در اين راه ابتدا بنياد علمي پژوهشي باقرالعلوم و بعد ازآن مؤسسه آموزشي پژوهشي امام‌خميني‌(ره) را در قم پايه‎گذاري کرد. مؤسسه‌اي که امروز يکي از مشهورترين مراکز حوزوي قم به شمار مي‌رود.

    عضويت در مجلس خبرگان رهبري، شوراي عالي انقلاب فرهنگي، جامعه مدرسين حوزه علميه قم ورياست شوراي عالي مجمع جهاني اهل‎بيت از جمله سمت‌هاي آيت‌اللهي است که اکنون هفتادو پنجمين سال زندگي خود را سپري مي‌کند.

    آيت‌الله که متولد يزد است، درکودکي وارد حوزه علميه اين شهر شد. دوره مقدمات و سطح را همان جا به اتمام رساند و سپس عازم نجف شد، اما پس از يک سال به ايران بازگشت و راهي قم شدو در آنجا دردرس حضرات آيت‌الله طباطبايي بروجردي، امام‌خميني، آيت‌الله محمدتقي بهجت و محمدعلي اراکي تلمذ مي‌کند.

    يکي از انتقاد‌هايي که به اين آيت‌الله حامي رئيس‌جمهور مي‌شود، آن است که سوابق مبارزاتي وي در قبل از انقلاب شفاف نيست. منتقدان وي مي‌گويند در دوراني که بسياري از علما مبارزه مي‌کردند وي مشغول تحصيل بوده است.

    آيت‌الله مصباح از جمله منتقدان جمهوريت است و ايده اورسيدن به «حکومت اسلامي» است. در اين زمينه ديدگاه وي درباره رأي مردم در حکومت از مسائل مناقشه‌برانگيز است. وي معتقد است: «مردم، ناصر (کمک‌کننده) ولي فقيه هستند، نه ناصب (منصوب‌کننده) و مشرع (مشروعيت‌دهنده)، ضمن آنکه فقها در دوران غيبت نايب حجت‌بن حسن (مهدي موعود‌(عج)) و حاکم هستند و نتيجتاً انتخاب حاکم توسط مردم فاقد اعتبار است.»

    داستان ارادت رئيس‌جمهور به آيت‌الله مصباح را مي‌توان در سفر‌هاي دولت نهم به قم ديد. وقتي حضور در بيت ايشان از برنامه‌هاي ثابت رئيس‌جمهور بود