• وبلاگ : روستاي آذران (نگيني درکوههاي کرکس)
  • يادداشت : azeran news
  • نظرات : 2 خصوصي ، 113 عمومي
  • آموزش پیرایش مردانه اورجینال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + عخحهعخه 
    به گزارش پارسينه، آيت الله شيخ ابوالقاسم خزعلي، عضو پرسابقه مجلس خبرگان رهبري در بخشي از زندگي نامه سياسي -مذهبي خود، به "تذکر-انتقادي" اشاره کرده است که وي به عنوان عضو
    کميسيون ويژه تحقيق درباره صفات رهبري با آيت الله خامنه اي، در سال 1377 در ميان گذاشته است.

    متن اين خاطره تاريخي را از نظر مي گذرانيد:

    از ديگر كارهاي سياسي من اين است كه در سه دوره مجلس خبرگان رهبري عضويّت دارم و در كميسيون تحقيق فعّاليّت مي كنم. اين كميسيون در باره ويژگي و صفات رهبر تلاش مي كند و شايد اين انفع باشد كه كسي صدمه نزند و ما بايد بيدار باشيم و جهاتي كه لازم است حتي به خود رهبر هم تذكر بدهيم و داده‌ايم و ايشان هم پسنديدند. پايه مهم، رهبري است. اگر به اين پايه صدمه برسد، آن سه قوّه ديگر، ضعيف خواهد شد. ما بايد زير نظر رهبري كار كنيم. اين جنبه را از جهت مثبت و منفي بايد مورد اهتمام زياد قرار داد.

    در ملاقات هاي با ايشان، مطالب را بيان مي كنم. ايشان با سعه صدر مي پذيرد. حتي يك بار خدمت ايشان عرض كردم: شما فرموديد: من صددرصد، رئيس جمهور(آقاي خاتمي) را تأييد مي كنم! اين مطلب، خيلي دنباله دارد! ما نمي توانيم اين را كنترل كنيم. تاما بخواهيم جايي صحبت كنيم، بلافاصله مي گويند: آقا ايشان را صددرصد تأييد كردند. ايشان در پاسخ فرمود: ما در مرحله خاصّي به سر مي بريم و من بايد جمع و جور كنم كه باشند و تأييد بشوند و كار كنند؛ ولي اين بدان معنا نيست كه شما انتقاد نكنيد. شما اگر مطلبي داريد بگوييد و انتقاد كنيد.

    اين مطلب را من به مجلس خبرگان منتقل كردم و به دوستان گفتم كه عمده، محورِ رهبري است. مسئله رهبري را بگوييد. اگر نگوييد، خطر پيش مي آيد و به گردن شما مي‌افتد. نكات مثبت و منفي را بگوييد. تا به حال ـ بحمداللّه ـ توفيق نصيب شده است.

    رحلت حضرت امام(ره) از دو جهت بسيار مهم بود: يكي به سبب رقم خوردن سرنوشت مردم و كشور؛ زيرا گرگ هايي كه از دير زمان دهانشان را باز كرده بودند و منتظر چنين فرصتي بودند، نااميد شدند و تودهني خوردند. چنان چه اين اقدام خبرگان با تأخير صورت مي گرفت، احتمال هر خطري مي رفت.

    از سوي ديگر، غم و اندوه فقدان خود امام(ره) بود كه فشار زياد بر ما وارد مي كرد. وقتي امام(ره) رحلت فرمود، مسئولان كشوري گرد آمدند. آقاي هاشمي رفسنجاني گفت: خوب است كه ما خبر رحلت حضرت امام(ره) را اعلام نكنيم، تا رهبر را انتخاب كنيم، آن گاه هر دو خبر را با هم اعلام كنيم كه مردم دلسرد نشوند.

    در اينجا ديديم نظريّه آيه اللّه خامنه اي مناسب تر و مورد قبول است. ايشان فرمود: شما هر تصميمي بگيريد بنده موافقم؛ لكن بايد ابتدا به راديوهاي بيگانه گوش داد و ديد كه آيا آن ها از اين واقعه خبر دارند يا نه؟ اگر اين ها خبر را اعلام كنند و ما كتمان كنيم، آن موقع مردم مي گويند: ما خبر را از راديوهاي بيگانه دريافت كرديم و سلب اعتماد خواهد شد. خلاصه اين كه او ابتكار فكري خوبي به خرج داد و پيش از آن كه اين خبرِ اندوه بار از طريق راديوهاي خارج به گوش ملت ايران برسد، راديوهاي داخلي، آن را مطرح كردند و اين يك مشكلي بود كه رفع شد؛ امّا مشكل بعدي انتخاب رهبر بود كه آن هم با درايت اعضاي خبرگان و با هدايتهاي خداي متعال و عنايت امام زمان(عج)، اين امر هم به نحو احسن انجام شد و دلِداغ‌دار ملت مسلمان ايران و مستضعفان عالم تسكين يافت.
    نظرات بينندگان: