• وبلاگ : روستاي آذران (نگيني درکوههاي کرکس)
  • يادداشت : بدون عنوان
  • نظرات : 0 خصوصي ، 20 عمومي

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + لتالت 
    انتخابات ايران ، يکي از 10 رخداد اينترنتي قرن
    معترضان به نتايج انتخابات توانستند با توجه به عدم بهره مندي از رسانه با استفاده از شبکه هاي ارتباط اينترنتي همچون فيس بوک و توييتر ، براي تظاهرات اعتراضي خود هماهنگي کرده و اخبار و اطلاعات خود را مبادله کنند .
    عصر ايران – انتخابات اخير رياست جمهوري ايران و وقايع و اعتراضات خياباني پس از آن ، به عنوان يکي از 10 رخداد اينترنتي در قرن جديد شناخته شد .

    به گزارش عصر ايران ، آکادمي بين المللي هنرهاي ديجيتالي با ارايه ليستي از 10 رخداد اينترنتي قرن 21 ، انتخابات رياست جمهوري در ايران را به عنوان بزرگترين رويداد اينترنتي در سال 2009 معرفي کرده است .

    در اين ليست نام 9 رويداد اينترنتي ديگر قرن که از آنها با عنوان تاثير اينترنت بر زندگي مردم و رويدادهاي جاري نام بوده شده است برشمرده شده که عبارتند از :

    1- وب سايت " کريج ليست = Craigslist " در سال 2000؛ به دليل ضريب نفوذ بالا و گسترش سريع آن از سال 1995 تا 2000 سراسر ايالات متحده . کريج ليست يک سايت ارتباطي گسترده است که در آن از آگهي فروش تا کاريابي تا " فروم " هاي چت و ارتباط آنلاين وجود دارد .

    2- " گوگل اد ورد = Google Adword " در سال 2001 ؛ که امکان تبليغات کالا يا خدمات را براي کاربران فراهم مي کند ، به اين صورت که وقتيکه يک نفر واژه اي را در گوگل جستجو مي کند سايت کسي که در گوگل ادورد آکانت دارد و سايت يا خدمات خود را ثبت کرده به عنوان اولين سايت در نتايج جستجو قرار مي گيرد وبا کادري زرد رنگ دور آن نمايش داده مي شود.

    3- دانشنامه اينترنتي " ويکيپديا = Wikipedia " در سال 2001 ؛ که با فراهم آوردن امکان دسترسي به 14 ميليون مقاله در 271 زبان مختلف دنيا تبديل به دانشنامه اي بزرگ شده است که به کاربران امکان مي دهد تا نسخه هاي مقالات موجود در اين دانشنامه را اصلاح کرده و دانسته هاي خود را به آن بيفزايند .

    4- سايت " نپستر = Napster " در سال 2001 ؛ نپستر نرم افزاري بود
    كه به كاربران مختلف اجازه ثبت نام و سپس Login مي‌داد. پس از آن هر كاربر مي‌توانست مجموعه فايل‌هاي موسيقي مورد نظر خود را كه روي هارد ديسك رايانه خود دارد با ديگران به اشتراك بگذارد. همچنين اين امكان وجود داشت كه كاربران عضو اين نرم افزار به گفت‌وگو با يكديگر نيز بپردازند. پس از مسدود شدن سايت "نپستر" به حکم دادگاه ، شرکت "راکسيو" در سال ???? اين شرکت ورشکست شده را خريدارى کرد و آن را به يک مرکز دانلود قانونى و پولى ترانه هاى موسيقى از اينترنت بدل نمود .

    5- سرويس " گوگل ايپو = Google Ipo " در سال 2004 ؛ اين سرويس توانست انقلابي در موتور جستجوي گوگل به وجود بياورد و بعدها سايت هايي چون جي ميل ، يوتيوب ، گوگل ارث ، گوگل مپ و... توانستند از اين امکان موتور جستجوي گوگل استفاده کنند .

    6- انقلاب ويدئويي آنلاين شبکه " يوتيوب = Youtube " در سال 2006 ؛ که اين امکان را به کاربران اينترنت در سراسر جهان داد که فايل هاي تصويري و يدئوهاي خود را روي شبکه يوتيوب قرار دهند .

    7- انقلاب بزرگ در شبکه ارتباطات اجتماعي با شبکه " فيس بوک = Facebook " به همراه توييتر = Twitter در سال 2006 ، اين شبکه ارتباط اينترنتي امروزه بيش از صدها ميليون عضو در سرتاسر جهان دارد .

    8- عرضه گوشي هاي تلفن همراه " آي فون = I Phone " در سال 2007 ؛
    آي‌فون يک گوشي هوشمند تلفن همراه است که در ژانويه ????توسط شرکت اپل، معرفي شد.آي‌فون صفحه‌کليد ندارد و از صفحه? حساس لمسي بهره مي‌گيرد، که مي‌توان با آن تايپ کرد، شماره گرفت و برنامه‌هاي گوناگون مبتني بر وب و سيستم عامل را اجرا کرد.

    9- انتخابات رياست جمهوري آمريکا در سال 2008؛ که کمپين پرزيدنت اوباما در آن با به کارگيري اينترنت توانست شيوه اي جديد از تبليغات و جمع آوري اعانه هاي اينترنتي از هواداران و به نمايش گذاردن ويدئوهاي آنلاين و... ضريب نفوذ و ارتباط کمپين انتخاباتي اوباما با هواداران را گسترش دهد .

    10 – اعتراضات پس از انتخابات رياست جمهوري ايران در سال 2009 ؛ که در آن معترضان به نتايج انتخابات توانستند با توجه به عدم بهره مندي از رسانه با ارتباطات اينترنتي و استفاده از شبکه هاي ارتباط اينترنتي همچون فيس بوک و توييتر ، براي تظاهرات اعتراضي خود هماهنگي کرده و اخبار و اطلاعات خود را مبادله کنند .