نام:
ايميل:
سايت:
   
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
  
  
 
+ نان دين خوردن 
آفتاب- فروزان آصف نخعي: فرآيند تقسيم بر دو قدرت در ايران از سرعت بيشتري برخوردار شده به نحوي که پيش بيني مي‌شود مهندسي انتخابات درايران اين‌بار اصولگرايان ميانه رو از جمله تيم قاليباف، لاريجاني، و محسن رضايي را از مصادر قدرت حذف خواهد کرد.

در دولت‌هاي نهم ودهم هيچ‌يک از نيروهاي اصولگرا به ويژه نيروهاي اصولگراي سنتي چون موتلفه پست آن چناني را به خود اختصاص ندادند. تا جايي که به گزارش روزنامه ابتکار محمد نبي حبيبي دبيرکل حزب موتلفه در جلسه اي با تشريح وقايع بعد از انتخابات و تلاش‌هاي حزب موتلفه براي ايجاد وحدت و حل اختلاف بين برخي چهره هاي سياسي، به حمايت اين حزب از احمدي نژاد در ايام انتخابات اشاره کرد و گفت:" البته وي ( احمدي نژاد) بهايي براي تشکل هاي اصولگرا قائل نيست اما حزب موتلفه با علم به اين مطلب، تکليف شرعي خود دانست که براي حفظ نظام از احمدي نژاد حمايت کند."

به دنبال آن اين عدم اقبال با درگيري ميان طيف احمدي‌نژاد با آيت الله هاشمي رفسنجاني، سيد محمد خاتمي و درانتخابات 22 خرداد ميرحسين موسوي به اوج خود رسيد.

مناظره تلويزيوني آقاي احمدي نژاد و مهندس ميرحسين موسوي نخست وزير دوره امام خميني، و " بگم بگم بگم" هاي وي در اين مناظره موضوعي نيستند که از خاطره افکار عمومي ايران قابل حذف باشند.

اما هنوز انتخابات رياست جمهوري سال 1388 و حوادث پس از آن به فراموشي نرفته که موضوع انتخابات بار ديگر مطرح شده و بر سر زبان‌ها افتاده است.

گمانه زني صاحب نظران تا اين لحظه حاکي از اين بوده که در دو تا سه انتخابات آينده از انتخابات شوراها و مجلس شوراي اسلامي گرفته تا انتخابات رياست‌جمهوري رقابت اصلي ميان دو طيف اصولگرايان ميانه رو و اصولگرايان تندرو خواهد بود.

تميهدات ياران رييس جمهوري که به نوعي مهندسي انتخابات شبيه است از موضوع ديگري حکايت مي‌کند. سايت حقيقت نيوز از سايت‌هاي نزديک به رييس جمهوري ايران و حامي دولت به شمار مي‌رود جريان تبليغي را براي ابقاي رياست جمهوري آقاي احمدي‌نژاد و ايجاد رييس جمهوري مادام‌العمر کليد زد: "بايستي تمهيدي انديشيده شود تا محمود احمدي‌نژاد پس از پايان دوران رياست جمهوري‌اش، همچنان در سطوح عالي تصميم‌گيري و در کنار مردم حضور داشته باشد."