درب کنسرو بازکن برقی

نام:
ايميل:
سايت:
   
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
  
  
 
+ ي 
پارلمان‌نيوز، حجت الاسلام و المسلمين قدرت الله عليخاني: اين روزها سخنان گوناگوني درمورد آثار و تبعات تحريم‌هايي که عليه کشورمان وضع شده است، به گوش مي‌رسد و درحاليکه رييس جمهور، اين قطعنامه‌ها را :« کاغذ پاره مي داند» و به صراحت مي گويد:« اينقدر قطعنامه صادرکنيد که زير پايتان علف سبز شود»، مردم اما به تدريج؛ فشارهزينه هاي زندگي را احساس مي‌كنند و بسياري از متخصصان امور اقتصادي، نگاه کاملا متفاوتي با نگرش رسمي دولت به اين مساله دارند.

آگاهان به امور، برخلاف دولت؛ معتقدند با تحريم‌هاي صورت گرفته به خصوص براي بانک هاي ايراني، گشايش اعتبارات مدت دار براي طرف‌هاي خارجي و به خصوص براي طرف ايراني دچار مشکلات زيادي خواهد شد و مسلما راه‌هاي غيررسمي منسوخ شده که هزينه‌هاي بالاتر و امنيت کمتري را به همراه دارند جايگزين شيوه‌هاي متعارف دريافت و پرداخت‌هاي بين‌المللي مي‌شود وبا توجه به اينکه شرکت‌هاي خصوصي و دولتي از روش متداول «گشايش اعتبارات اسنادي مدت‌دار» براي واردات استفاده مي‌کنند، اگر بر سر اين راه مانعي ايجاد شود، واردکنندگان - که فعاليت بيشتر آنها براي صنايع داخلي جنبه حياتي دارد- مجبور خواهند شد از طريق حواله‌هاي ارزي به روش منسوخ «خريدهاي نقدي» روي آورند و اين شيوه ضررهاي زيادي را متوجه وارد کننده‌ي دولتي و يا خصوصي مي‌کند واين درحالي است که تداوم وضعيت بي ثبات و منجر به افزايش ريسک و ناامني حتي اگر اختلال جدي در فعاليت بانک ها ايجاد نکند، سببب مي‌شود معاملات بانکي از طريق واسطه‌هاي جديد صورت گيرد که اين واسطه‌ها هزينه مازادي را بر جريان فعلي دريافت و پرداخت خارجي، تحميل مي‌کنند و در نهايت اين مردم هستند که بايد متحمل اين هزينه زايي رو به افزايش باشند. ( به استناد گزارش بانک مرکزي؛ مجموع بدهي‌هاي دولت به بانک‌ها و نهادهاي داخلي و خارجي حدود ??? هزارميليارد تومان (??? ميليارد دلار) اعلام شده ودر گزارش بانک مرکزي به اين نکته اشاره شده است که بانک‌ها از وصول ?? ميليارد دلار مطالبات خود عاجز مانده‌اند و بيشترين بدهکاران را دولت و شرکت‌هاي دولتي تشکيل‌ مي‌دهند و اين درحالي است كه بازپرداخت نشدن بدهي‌هاي دولت به بانک‌ها، سبب شده که بانک‌ها از تامين اعتبار براي پروژه‌هاي اقتصادي عاجز بمانند و اين امر سبب کاهش توليد و اشتغال شده است).

وضعيت بغرنج حوزه صنعت نفت هم از جمله نگراني هاي جدي اقتصاد متكي به نفت ايران است که تحريم‌ها مي‌تواند اثر سوء مستقيمي بر آن داشته باشد، نمونه عيني بحران در بخش صنعت نفت، در مقايسه با وضعيت اين حوزه در ايران با کشورهاي همسايه است، چنانکه اکنون کشور کوچک قطر به ترکتازي درحوزه نفتي مشترک پارس جنوبي مشغول و به مدد جذب سرمايه گذاري فراوان خارجي توانسته است??سال زودتر از ايران استخراج گازرا شروع کند وافزون بر ??ميليارد دلار بيشتر از ايران از اين ميدان مشترک گازي برداشت کند و اين مساله، جداي از نگراني هايي است که بعد از صدور قطعنامه حکايت از کاهش سرمايه گذاري در بخش صنعت نفت دارد که يکي ديگراز تبعات عيني آن در روزهاي اخيرخروج قرارگاه خاتم الانبيا از فازهاي 15و16 کنسرسيوم توسعه ميدان نفتي پارس جنوبي به سبب صدور تحريم هاي جديد، بوده است و اين نگراني را بوجود آورده است كه بعد از بي نتيجه بودن چشم انتظاري مردم براي پول نفتي كه قرار بود بر سر سفره هايشان بيايد، حالا خود نفت نيز به دليل بحران‌هاي بوجود آمده ازسفره اقتصاد اين مملكت رخت بربندد!

در کنار اين ناکامي هاي برخاسته از سوء مديريت‌ها و عدم درک درست از معادلات بين المللي و کوفتن بر طبل انکار، موضوع نرخ بيکاري مساله مهم ديگري است که حتي اگر دولت بر صحت آمار مربوط به آن مهر ابطال بزند، هر خانواده ايراني با مشاهده فرزند يا فرزندان بيكار خود بر آن صحه مي‌گذارد؛ هرچند آمارها نيز از نوسان نرخ بيكاري طي فصول مختلف سال گذشته( ??.? تا ??.? درصد ) خبر مي‌دهند.

آنچه گفته شد تنها بخش ناچيزي از مشکلات عديده اي است که در گيرودار دل نگراني هاي آگاهان و رد و انکار دولت و با برچسب «سياه نمايي»، طعم تلخ خود را به مردم و کشور مي چشاند و اگر دراينجا به شكل مختصر بدان اشاره مي شود نه براي تخطئه دولت كه براي طرح اين پرسش اساسي است كه بالاخره دولت در چه مرحله و موقعيت زماني تصميم خواهد گرفت تا به جاي انكار حقايق و محكوم كردن ديگران و ميل رو به افزايش عدم تمكين نهادهاي قانوني يا سخنان مشفقانه دلسوزان، دست به جبران اشتباهات فاحش خود بزند و يا دست كم زبان عذرخواهي در قبال اين همه اهمال و ندانم كاري داشته باشد؟ مگر قرار نبود كه اين دولت برمدارعدالت بچرخد و علاوه برمتنعم كردن اين ملت وفادار به انقلاب و اسلام به «مديريت جهان» بپردازد؟ پس چه شد آن رفتار خاضعانه و آن زبان متعذري كه مردم در انتظار آن بودند و چه شد آن مهرورزي‌اي كه قراربود مشمول حال شهروندان شود؟ و كجاست آن وضعيتي كه مردم در وعده‌هاي انتخاباتي به دفعات از اوصافش مي شنيدند؟

پنج شنبه گذشته، خبرگزاري‌ها گزارش دادند كه مديرعامل شرکت راه آهن آلمان (DB) ضمن عذرخواهي از مردم، اعلام کرده به مسافران ? قطاري که سيستم تهويه ي مطبوع آنها در هفته گذشته از کار افتاده است، ??? يورو خسارت پرداخت خواهد کرد. به گفته مديرعامل اين شركت، پرداخت اين مبلغ بدون گواهي پزشکي و تنها در صورت اظهار مسافر به اينکه درطول سفر به علت گرماي زياد دچار ناراحتي شده است، بدون طي مراحل اداري انجام مي شود و اين مبلغ جداي از ??? يورو اعتباري است که پيش از اين به هر مسافر براي سفر رايگان پرداخت شده است!

حالا شايد بتوان از رييس محترم دولت پرسيد كه آيا مردم كشور ايران هم همچون ديگران مستحق اين هستند كه در ازاي برخي نامهرباني ها دست كم، انتظارعذرخواهي و جبران مافات را از دولت داشته باشند؟ آيا مي‌توان دولت را موظف به تامين رفاه مردم و متعهد به عملي كردن وعده هايش دانست و او را به سبب اهمال مورد پرسش و نقد قرار داد؟ حال اگر كسي در پاسخ به اين پرسش دچار ترديد باشد او را به مقايسه يك كاستي ساده در خطوط راه آهن آلمان با وضعيت متروي تهران متوجه مي كنم، وضعيتي كه درآن؛ دولت از ابلاغ قانون برداشت دوميليارد دلار از حساب ذخيره ارزي جهت توسعه مترو در تهران و كلانشهرهاي كشور سرباز زد و كار را به جايي رساند که سرانجام رئيس مجلس بر اساس قانون، آن را ابلاغ کرد اما حتي با اين ابلاغيه نيز هنوز کارشکني هاي دولت بر سر راه تخصيص اين بودجه ادامه دارد، حالا تصور کنيد که مردم در گرماي طاقت فرسا و ترافيک ملال انگيز چگونه گرفتار رفتار نامعقولانه دولت و رويکرد لجبازانه آن شده اند بي‌آنکه دولت با يادآوري شعارهاي مهروزانه و عدالتمدارانه به جبران اين كارشكني بپردازد يا حتي زحمت اعتراف به اين اشتباه فاحش و عذرخواهي از مردم را به خود بدهد.

آنچه تاكنون در مورد ضرورت داشتن زبان عذرخواهي و اراده براي جبران مافات گفته شد از آن جهت نيست كه كسي درپي گرو كشي سياسي يا اثبات ناتواني دولت باشد چرا كه بي ترديد نخبگان و شهروندان يك كشورهمگي بيش از تخطئه مديران و متصديان امر خواهان موفقيت وانجام درست امور به دست آنان هستند اما سخن بر سر اين است كه آيا در شرايطي كه كشور با انواع مشكلات كوچك و بزرگ داخلي وخارجي دست و پنجه نرم مي كند و مقام معظم رهبري به كرات بر ضرورت توجه به مشكلات مردم سخن مي گويند، بازهم مي‌توان با تخطئه ديگران و فرار از بار مسووليت‌ها به حل مشكلات اميدوار بود؟ آيا مي‌توان با لجبازي و استفاده از ادبيات تند و ناپخته حتي نهادهاي قانوني كشور را زير سوال برد و به مصوبات آنان بي اعتنا بود؟ آيا مي‌توان بي توجه به سخنان مشفقانه نخبگان و آگاهان به امور سرنوشت كشور را بازيچه معادلات بي اهميت و هزينه زا كرد؟

بي ترديد بيان صادقانه مشكلات براي مردم و قبول اشتباهات، كم كاري‌ها و دست كشيدن از بسياري سياست هاي نادرست گذشته اگرچه ممكن است، دشوار باشد اما از ياد نبريم كه اشتباه، اشتباه است و به بنابر قول مشهور:« اگر براي توجيه يك اشتباه، هزاردليل بياوريم، هزار و يك اشتباه، مرتكب شده‌ايم» و اگر امروز بتوان به نحوي از زير بار مسووليت يك اشتباه گريخت، فردا مجبور به دادن هزينه آن هستيم و مهم‌تراينكه؛ دوام وقوام يك دولت و توفيق آن، در گرو همدلي مردم ونخبگان است و اگرچه تاكنون از خطرات بي توجهي به نخبگان سخن مي‌گفتيم اما اكنون سخن بر سرآن است كه تداوم سياست و رفتارهاي كنوني دولت، طبقات مختلف مردم را نيز به حاشيه مي راند و اميد به رفع مشكلات را در ميان آنها از بين مي‌برد و اگر قرار باشد درچنين فضايي حتي زبان عذرخواهي و استمالت از مردم نيز درميان نباشد، معلوم نيست كه تا چه ميزان مي توان به توفيق در انجام امور، خوشبين بود؟

* عضو هيات رئيسه فراکسيون خط امام(ره)مجلس
+ 66 
کلمه : جهاد دانشگاهي کشور به سفارش مراجع امنيتي، نظر سنجي هاي متعددي را پيرامون مسائل و مشکلات مختلف کشور انجام داده است.در آخرين نظر سنجي اين نهادکه در خرداد ماه سال جاري در تهران به انجام رسيده است، ديدگاهاي شهروندان تهراني درباره وقايع پس از انتخابات?? مورد سنجش قرار گرفته. در اين نظر سنجي ? مساله و چالش پيش روي کشور مورد سوال قرار گرفته است. در اين نظر سنجي???? درصد افرادي که مورد سوال قرار گرفته اند خواستار تغيير اساسي وضع موجودشده وفقط???? درصد خواهان حفظ وضع موجود شده اند. شهروندان تهراني در مورد ميزان محبوبيت احمدي نژاد و موسوي بعد از يکسال از گذشت انتخابات معتقدند ???? درصد از محبوبيت احمدي نژاد کاسته شده در حاليکه???? درصد بر محبوبيت مهندس موسوي در قبال افزايش ???? درصدي محبوبيت احمدي نژاد افزوده شده. همچنين در اين نظر سنجي در خصوص اولويت مشکلات و چالش هاي پيش روي مردم نظر شهروندان تهراني به عنوان مهمترين ديدگاه دريافت شده است. براساس نتايج اين نظر سنجي بزرگترين بحران مشکلات اقتصادي ونبود آزادي هاي سياسي عنوان شده، تهديد هاي بين المللي وخطر حمله نظامي از ديگر دغدغه هاي مردم عنوان شده است. اين در حالي است که وضعيت پوشش زنان در جامعه اولويت آخر مردم عنوان شده است. در حاليکه دولت مدعي کنترل بحران شده است اين نظر سنجي نشان مي دهد؛???? درصد مردم معتقد به ادامه اعتراضات ان هم به صورت پنهاني هستند. علي رغم برگزاري راهپيمايي هاي مهندسي شده وبه صحنه آوردن فرمايشي برخي گروه ها ،???? درصد مردم در اين سنجش معتقدند حوادث انتخابات بعد از سال ?? موجب کاهش مشارکت مردم در انتخابات هاي اتي خواهد شد. .کارشناسان به تعويق انداختن انتخابات شورا هاي شهر و روستا را در اين راستا ارزيابي مي کنند. در بخش ديگري از اين نظر سنجي بيش از?? درصد مردم وضعيت کشور را مبهم و نگران کننده تشخيص داده اند اين در حالي است که مسئولان اجرايي تلاش مي کنند با تبليغات و جو سازي هاي غير واقعي وضعيت کشور را عادي جلوه دهند،بحراني دانستن وضعيت کشور از نظر مردم در قياس با سال گذشته بيش از ?درصد افزايش يافته است. در حالي که در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) جمعيت اندکي به سفارش رييس دولت با سردادن شعار هاي واهي مانع سخنراني حاج سيد حسن خميني شدند که واکنش اکثريت مراجع و دوستداران بيت امام را به همراه داشت، در اين نظر سنجي ???? درصد مردم اقدام دولتي را اقدامي نامناسب و نادرست تلقي کردند اين در حالي است که فقط ??? درصد پاسخ گويان اين اقدام را درست ارزيابي کردند. علي رغم اينکه اين نظر سنجي از نحوه تنظيم سوالاتي که طرح گرديده نشان مي دهد با محدوديت هاي جدي روبرو بوده است اما گويا اين واقعيت است که جنبش سبز همچنان دارد با قوت به سوي اهداف تعيين شده که در منشور اين جنبش تبيين گرديده به پيش مي رود ودرواقع نتايج اين سنجش قابل تعميم براي سراسر کشور مي باشد. مشروح نتايج اين نظر سنجي به منظور باز شدن بابي براي تحليل وارزيابي از زواياي مختلف براي استفاده خوانندگان گرامي بدنبال مي آيد.
+
اقاي کارگرداني که توي فيلمها و سريال هايي که ميسازي مياي چهره شهرستاني ها رو مضحک و هالو و پَپو نشون ميدي اي تف توي غيرتت…! توي غيرت نداشته ات…! اقاي فيلم نامه نويسي که شهرستاني هاي توي فيلمنامه سريالت فقط بايد لهجه غليظ ترکي يا مشهدي يا يزدي يا… داشته باشن و هميشه کاراي مسخره بکنن و حرفاي مسخره بزنن و بيننده رو بخندونن تف به معرفتت…معرفت نداشته ات…! اقاي انيميشن سازي که دکتر مهندساي فيلمات همه تهروني هستن و بدبخت بيچاره هاي فيلمت که هيچي نميفهمن همه گرگاني و همداني و لر هستن تف به شرفت…شرف نداشته ات…! اقا من مخلص همه تهروني ها هستم…والله جز مهمون نوازي و فهم و شعور و معرفت از اکثرشون هيچي نديدم اما ما شهرستاني ها هم غرور داريم…! مُد شده هر کارگردان تلويزيوني که مياد سريال درست کنه براي نمک فيلمش مياد دوسه نفر از بازيکن ها رو لباس شهرستاني تنشون ميکنه و فهم و شعورشون رو اندازه مرغ پخته نشون ميده…! چرا بايد يه بچه تهروني توي سريال فاصله ها يه بچه شهرستاني رو دست بندازه و بگه ديويد بکهام خواننده هست و اون بچه شهرستاني هم عين گاو سرش رو تکون بده قبول کنه…! هي هر روز دستش بندازه و سرش رو کلاه بذاره و اب از اب تکون نخوره…!
+ س 
. گر بدين سان زيست بايد پست…/ من چه بي شرمم اگر فانوس عمرم را، به رسوائي نياويزم/ بر بلندِ کاجِ خشکِ کوچه بن بست/// گر بدين سان زيست بايد پاک/ من چه ناپاکم اگر ننشانم از ايمان خود چون کوه،/ يادگاري جاودانه بر تراز بي بقاي خاک…///
+ س 
هرگز از مرگ نهراسيده‌ام اگرچه دستان‌اش از ابتذال شکننده‌تر بود. هراس ِ من ــ باري ــ همه از مردن در سرزميني‌ست که مزد ِ گورکن از آزادي‌ي ِ آدم افزون باشد. جُستن يافتن و آن‌گاه به اختيار برگزيدن و از خويشتن ِ خويش باروئي پي‌افکندن ــ اگر مرگ را از اين همه ارزشي بيش‌تر باشد حاشا حاشا که هرگز از مرگ هراسيده باشم.
+ س 
يک ليوان ماست روزانه، ?? درصد کلسيم مورد نياز بزرگسالان را تأمين مي‌کند يک متخصص تغذيه گفت: ماست در درمان اسهال کودکان مفيد است همچنين يک ليوان ماست روزانه ?? درصد کلسيم مورد نياز بزرگسالان را تأمين مي‌کند و از بروز سرطان روده پيشگيري مي‌کند. سعيد حسيني افزود: ماست منبع خوبي براي پروتئين رژيمي محسوب مي‌شود. در هر ليوان ماست تقريباً?? تا ?? گرم پروتئين وجود دارد که براي رشد کودکان مفيد است. وي گفت: ماست در درمان اسهال کودکان مفيد است، اسيد لاکتيک موجود در ماست نيز موجب سهولت هضم و جذب ترکيبات مغذي موجود در غذا مي‌شود، به‌ويژه براي کودکان مبتلا به کندي رشد يا بيماري سوءجذب هستند، مفيد است. اين متخصص تغذيه اضافه کرد: کلسيم موجود در ماست مانع رشد بي‌رويه سلول‌هاي پوششي روده بزرگ مي‌شود و افرادي که کلسيم بيشتري مصرف مي‌کنند، بروز سرطان روده در آنها کمتر است...
+ س 

محمد نوري زاد:

وقتي شنيدم زندان بانان بند ??? ، به تقاضاي چهل و پنج روزه ي ” عمادالدين باقي” که مرتب از آنان درخواست يک جلد قرآن مي کرده ، وقعي ننهاده اند ، و او ، چهل و پنج روز تمام ، در يک سلول کوچک انفرادي ، حتي از داشتن يک جلد قرآن محروم بوده ، دانستم : غربت قرآن ، حتما نبايد با ترجمه ها و تفسيرهاي آشفته همراه باشد ، و يا : نقش تاريخي اش به فراموشي سپرده شود ، و يا : روح شريفش به حاشيه رود ، و يا : قيل و قالي در ظاهر او بالا بگيرد ، و يا : معجزه ي مسلمش در چارچوب هاي فردي و حکومتي ما بود و نبودي نداشته باشد

+ س 
نقش موثر ژن‌ها در تمايل به سيگار.. دانشمندان مي‌گويند دسته‌اي از ژن‌ها تمايل به نيکوتين را تحت تأثير قرار مي‌دهند. اين ژن‌ها حتي مي‌توانند تعيين کننده تعداد سيگارهايي باشند که يک فرد در طول روز دود مي‌کند. افرادي که ريخته ژنتيکي آنها در کروموزوم‌هاي ? و دچار جهش‎ شده است تمايل بيشتري به مصرف دخانيات دارند. محققان پژوهشکده پزشکي ملکولي در دانشگاه هلسينکي مي‌گويند مسئله اينجاست که اين افراد نه تنها در مقايسه با ديگران، دست‌کم يک سيگار در طول روز بيشتر مصرف مي‌کنند بلکه ضريب خطر بيماري سرطان ريه نيز در آنها حدود ?? درصد بيشتر است. اين محققان همچنين تأکيد مي‌کنند که تغيير در ريخته ژنتيکي کروموزوم شماره ?? نيز وابستگي به نيکوتين و احتمال بروز بيماري‌هاي از قبيل سرطان ريه را تحت تأثير قرار مي‌دهد، يا به عبارت ساده‌تر تشديد مي‌کند. نيکوتين و آزاد شدن هورمون‌هاي خوشبختي در مغز نتيجه اين تحقيق بين‌المللي همچنين حکايت از آن دارد که جهش روي کروموزوم شماره ?? به احتمال زياد، موجب سيگاري شدن فرد مي‌شود. کروموزوم شماره ? نيز حاوي ژني است که اگر يک فرم مشخص از آن در ريخته ژنتيکي فرد موجود باشد ترک سيگار را براي سيگاري‌ها راحت‌تر‌مي‌کند. اما براي اين سوال که “به چه دليل برخي از ژن‌هاي تغيير يافته، بر تمايل به سيگار کشيدن تأثير مي‌گذارند؟” پاسخي قطعي وجود ندارد. به عنوان مثال در ساختار يکي از اين ژن‌هاي تغيير يافته محلي براي توليد آنزيم‌هايي وجود دارد که در تجزيه نيکوتين نقش دارند. نيکوتين در مغز موجب تحريک و باز شدن گيرنده‌هايي مي‌شود که به گيرنده نيکوتين معروف‌اند. اين گيرنده‌ها نيکوتين را مي‌گيرند و به جاي آن “هورمون‌هاي خوشبختي” مانند دوپامين و سروتونين آزاد مي‌کنند. نتيجه همه اين يافته‌ها را دانشمندان اينگونه جمع‌بندي مي‌کنند: سيگار کشيدن اعتيادآور و مضر است. براي برخي اعتيادآورتر و مضرتر. پژوهشگراني که در اين تحقيق شرکت کردند مي‌گويند که يافته‌هاي آنها اين امکان را فراهم مي‌کند که روش‌هاي ترک سيگار موثري به افرادي معرفي شود که بيشتر در خطرند و ترک سيگار برايشان سخت‌تر است.
+ س 
رئيس سازمان مديريت بحران استان فارس گفت:با توجه به گرماي بيش از حد هوا، برق شهر از ديشب قطع شده است. رئيس سازمان مديريت بحران استان فارس در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا گفت: با توجه به گرماي بيش از 45 درجه بخش اشكنان جنوبي‌ترين نقطه استان فارس تنها مشكل مردم در حال حاضر نبودن برق است. تقي‌زاده با اشاره به زلزله 8/5 ريشتري اشكنان گفت: كليه اقدامات امداد، جستجو و درمان انجام شده و اقلام امدادي نيز در حال توزيع است و تنها مشكل باقي‌مانده اتصال قطعي برق است كه توسط اكيپ‌هاي امدادي در حال بررسي است. وي با اشاره به اينكه اين زلزله تا ساعت 11 ظهر امروز 14 پس لرزه داشته است، گفت: 30 درصد از واحدهاي مسكوني در منطقه آسيب ديده‌اند. وي گفت: از آنجايي كه در اين منطقه شب‌ها هوا خنك است و مردم مي‌توانند شب‌ را در بيرون از خانه سپري كنند اميدواريم با برطرف شدن مشكل برق مردم اين بخش بتوانند در طول روز از هواي خانه‌هايشان استفاده كنند. بحران برق طي هفته هاي اخير جدي تر شده است. هفته پيش دولت براي صرفه جويي دو روز تعطيل عمومي اعلام کرد.
+ س 
مديرعامل شرکت راه آهن آلمان (DB)، امروز اعلام کرد به مسافران ? قطاري که سيستم تهويه ي مطبوع آنها در هفته ي گذشته از کار افتاده بود، ??? يورو خسارت پرداخت خواهد کرد. به گفته مدير عامل DB، پرداخت اين مبلغ بدون گواهي پزشکي و تنها در صورت اظهار مسافر به اينکه در طول سفر به علت گرماي زياد دچار ناراحتي شده است، بدون طي مراحل بوروکراتيک انجام ميشود. اين مبلغ جداي از ??? يورو اعتباري است که پيش از اين به هر مسافر براي سفر رايگان پرداخت شده بود. به گفته ي روديگر گروبه، تابحال بيش از ??? هزار يورو سفر رايگان به مسافران اين سه قطار اهدا شده است. در هفته ي گذشته و در پي گرماي بيسابقه ي هوا در اروپا، سيستم تهويه مطبوع سه قطار از کار افتاد که در طي آن تعدادي از مسافرين دچار گرمازدگي شدند. در هر روز ????? قطار مسافربري / مسير در آلمان انجام ميشود.
+ س 
پيش از شما / به سان شما/ بي‌شمارها / با تار عنكبوت / نوشتند روي باد / كين دولت خجسته‌ي جاويد زنده باد!/شفيعي کدکني
+ س 
سرانه کار مفيد در کشور کره جنوبي سالانه حدود 2400 ساعت و در کشور ژاپن 1900 ساعت است و اين در حالي است که سرانه کار مفيد‌ ‌‌در ايران سالانه تنها 800 ساعت است. البته بايد توجه داشت که کشورهاي عربي در مقايسه با ديگر کشورهاي دنيا کمترين ساعت کاري سرانه را دارند به طوري که اين ميزان در کشور کويت 600 ساعت و در کشور عربستان 750 ساعت است که اين امر ناشي از دسترسي اين کشورها به ذخاير نفتي و درآمدي است که از فروش نفت به دست مي‌آورند. در برخي از کشورها نظير کشور آلمان رشد منفي جمعيت موجب شده است که ‌جمعيت سالمند نسبت به جمعيت جوان افزايش يافته و در نتيجه شاهد روند کاهش ساعات کار مفيد سرانه باشند. متوسط ساعات کار افراد شاغل در کشور انگليس که در مقايسه با ديگر کشورهاي اروپايي، بيشترين ساعات کار را داشته است، حدود 41 ساعت در هفته است، اما در کشور آلمان متوسط ساعات کار هفتگي 40 ساعت و در کشورهاي فرانسه و ايتاليا به ترتيب 39 و 38 ساعت است. دو کشور ژاپن و آمريکا با داشتن متوسط ساعات کاري هفتگي 42 ساعت از جمله کشورهايي هستند که بيشترين متوسط ساعات کار را دارند. در سال‌هاي اخير ساعات کار هفتگي در کشور ژاپن کاهش يافته است و اين در حالي است که در اين کشور همچنان افراد شاغل ساعات طولاني از شبانه‌روز را براي انجام کار اختصاص مي‌دهند و کمتر به تفريح توجه مي‌کنند، اما در اين کشور در روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه، ساعت کاري افراد به 8 ساعت کاهش مي‌يابد، اما روزهاي ديگر هفته معمولا ساعت کاري از 8 صبح شروع شده و تا ساعت 10 شب ادامه دارد، اما مردم کره جنوبي همچنان با داشتن متوسط ساعت کاري سالانه 2400 ساعت،پرکارترين و فعال‌ترين مردم دنيا هستند که متوسط ساعت کاري آنها حتي از کشوري مانند آمريکا هم حدود 400 ساعت بيشتر است.
+ س 
آب از سر چشمه گله ! آب از آب تكان نميخوره ! آب از سرش گذشته ! آب پاكي روي دستش ريخت ! آب در كوزه و ما تشنه لبان ميگرديم ! آب را گل آلود ميكنه كه ماهي بگيره ! آب زير پوستش افتاده ! آب كه يه جا بمونه، ميگنده . آبكش و نگاه كن كه به كفگير ميگه تو سه سوراخ داري ! آب كه از سر گذشت، چه يك ذرع چه صد ذرع چه يك ني چه چه صد ني ! آب كه سر بالا ميره، قورباغه ابوعطا ميخونه ! آب نمي بينه و گرنه شناگر قابليه ! آبي از او گرم نميشه ! آتش كه گرفت، خشك و تر ميسوزد ! آخر شاه منشي، كاه كشي است ! آدم با كسي كه علي گفت، عمر نميگه ! آدم بد حساب، دوبار ميده ! آدم تنبل، عقل چهل وزير داره ! آدم خوش معامله، شريك مال مردمه ! آدم دست پاچه، كار را دوبار ميكنه ! آدم زنده، زندگي ميخواد ! آدم گدا، اينهمه ادا ؟! آدم گرسنه، خواب نان سنگك مي بينه ! آدم ناشي، سرنا را از سر گشادش ميزنه ! آرد خودمونو بيختيم، الك مونو آويختيم ! آرزو بر جوانان عيب نيست ! آستين نو پلو بخور ! آسوده كسي كه خر نداره --- از كاه و جوش خبر نداره ! آسه برو آسه بيا كه گربه شاخت نزنه ! آشپز كه دوتا شد، آش يا شوره يا بي نمك ! آش نخورده و دهن سوخته ! آفتابه خرج لحيمه ! آفتابه لگن هفت دست، شام و ناهار هيچي ! آفتابه و لولهنگ هر دو يك كار ميكنند، اما قيمتشان موقع گرو گذاشتن معلوم ميشه ! آمدم ثواب كنم، كباب شدم ! آمد زير ابروشو برداره، چشمش را كور كرد ! آنانكه غني ترند، محتاج ترند ! آنچه دلم خواست نه آن شد --- آنچه خدا خواست همان شد .