«جبهه پايداري» با انتشار بيانيهاي اعلام کرد هدف تيم محمود احمدينژاد «نابودي انقلاب اسلامي» است که در دولتهاي نهم و دهم ظهور و بروز يافته است.
اين جبهه نوپاي سياسي روز چهارشنبه (هفتم دي) در بيانيه خود که به مناسبت سالروز 9 دي منتشر کرده، آورده «جريان انحرافي» موجب حذف نيروهاي «ولايي موثر» در بدنه دولت شده است.
در بيانيه «جبهه پايداري» آمده است اقدامات تيم محمود احمدينژاد «دل امت حزبالله يعني پديدآورندگان سوم تير 84 را شکسته است.»
محافظهکاران حامي علي خامنهاي از نزديکان احمدينژاد با عنوان «جريان انحرافي» ياد ميکنند که به گفته آنها تلاش ميکند ولايت فقيه و روحانيت را از ساختار قدرت در جمهوري اسلامي حذف کند.
«جبهه پايداري» که با محوريت محمدتقي مصباح يزدي و برخي از نيروهاي سابق دولت تشکيل شده، خود را حامي دولت و مخالف «جريان انحرافي» معرفي ميکند.
اين در حالي است که برخي از محافظهکاران معتقدند «جبهه پايداري» رابطه مستقيمي با «جريان انحرافي» دارد و از سوي محمود احمدينژاد و اسفنديار رحيم مشايي حمايت ميشود.
در آن جلسه، نه
تنها احمدي نژاد، بلکه هيچيک از افراد قوه مجريه دعوت نشده و حضور نداشتند، مگر سردار وحيدي فرمانده سابق سپاه قدس و وزير دفاع کنوني کابينه، که گفته مي شود او در جريان اين ديدار حضور داشته است، اما از آنجا که
وي خود از سوي رهبر مامور کنترل باند احمدي نژاد در دولت شده، هيچ ترديد ندارند که از کانال او اين اخبار به احمدي نژاد و باند دولتي او نرسيده است.
دستگيريهاي گسترده در سپاه
بنا به برخي گزارشات دستگيري ها در سپاه گسترش يافته و شماري از افراد رده بالاي بخش امنيتي و ضد جاسوسي سپاه براي بازجوئي برده شده اند که از اين عده، تعدادي بازنگشته و براي تحقيقات بيشتر زنداني شده اند.
محور بازداشت ها و بازجوئي ها واقعه انفجار در پايگاه موشکي ملارد است، اما نه فقط براي خود انفجار، بلکه براي تحقيق در اين باره که طرح اين آزمايش موشکي با حضور فرمانده کل قوا، چگونه؟ از کجا؟ و در ابتدا از سوي
چه کساني در سپاه مطرح شده بود. همچنين مي خواهند بدانند اخبار جلسه محرمانه درحضور رهبر و تنظيم برنامه شليک موشک بيعت با حضور رهبر، چگونه و از چه کانالي به احمدي نژاد و اطرافيان او رسيده بود.
گرفته اند که بيش از ديگران اصرار داشته اند رهبر در مراسم پرتاب موشک بيعت در پايگاه ملارد حضور داشته باشد. حدس زده مي شود که بدنبال سرنخ هائي هستند درباره پيامدهاي بعدي حضور رهبر در جريان انفجار پايگاه ملارد
و کشته شدن وي. يعني نوعي کودتاي درون حکومتي. بايد منتظر برخي تغييرات و برکناري ها و انتصابات جديد در بخش هاي مهم سپاه بود.
5سوال:ازحاکميت
چرا احزاب اسلام گرايي که در انتخابات تونس، مراکش و مصر حائز اکثريت نسبي آرا شدند تاکيد کرده اند حقوق اساسي همه رقبا و هموطنان خود از قبيل انتخابات آزاد ، مطبوعات آزاد، احزاب آزاد، تجمعات آزاد و آزادي سبک زندگي را رعايت مي کنند؟ 2- چرا اين احزاب اعلام کرده اند حجاب اسلامي را اختياري خواهند کرد و با وجود مخالفت با رژيم اسراييل خواهان روابط خوب و تداوم همکاري ها با کشورها و دولت هاي بزرگ هستند؟ 3- چرا آنان به امتياز ويژه و حق انحصاري رهبري کشور براي فقها معتقد نيستند و تنها از مشارکت و رقابت آزاد روحانيون مانند ديگر قشرها در عرصه هاي اجتماعي و سياسي دفاع مي کنند؟ 4- چرا هيچ کدام از اين احزاب خواهان تاسيس و استقرار نظام سياسي به شکل جمهوري اسلامي نشده اند؟ 5- چرا صدا و سيماي ميلي درباره ديدگاه ها و مواضع اين احزاب درباره مسائل فوق سکوت کرده است؟
احمد علمالهدي? امام جمعه موقت مشهد در سخناني بيسابقه اعلام کرد 9 دي سال 1388 «زلزلهاي» در ايران رخ داد که يکي از نتايج آن? بياعتمادي مردم به جريان «اصولگرا» بود.
به گزارش روز دوشنبه (28 آذر) خبرگزاري ايسنا? آقاي علمالهدي در ديدار با اعضاي «ستاد مردمي بزرگداشت سالروز 9 دي» اين مطلب را بيان کرده است.
به گفته امام جمعه موقت مشهد بعد از 9 دي، عناصر و ليدرهاي اصولگرايان و جريان اصولگرايي «ديگر نفوذ سابق را در ميان مردم ندارند.»
آنطور که علمالهدي تاکيد کرده است: «جريانهاي ارزشي و اصولگرا بعد از 9 دي موقعيت خود را در ميان مردم از دست دادند و مردم به اينها اميد و اعتماد ندارند.»