• وبلاگ : روستاي آذران (نگيني درکوههاي کرکس)
  • يادداشت : حرکت زائران کربلا از آزران
  • نظرات : 7 خصوصي ، 28 عمومي

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + rrrr 

    شنيده شده است که

    احمدي نژاد به رهبر جمهوري اسلامي پيشنهاد کرده است که انتخابات با رقابت اصلي بين موسوي و مشائي برگزار شود.

    اين شنيده اي است که از مدتي پيش به گوش ميرسيد ولي مدتي در انتشار آن ترديد داشتيم تا منبع و ميزان وثوق خبر مورد بررسي قرار گيرد. اينک با درجه وثوق به طور نسبي بالا اين شنيده منتشر مي شود.

    طبق اين شنيده احمدي نژاد در ديداري به رهبر ج.ا پيشنهاد کرده براي اينکه انتخابات پرشوري برگزار شود و انعکاس جهاني مناسبي هم داشته باشد آن را با رقابت اصلي بين ميرحسين موسوي و مشائي برگزار کنيد. وي به رهبر ج.ا گفته است شما اينقدر اهرم هاي قدرت داريد که هر کدام هم که رئيس جمهور شوند بتوانيد آنهارا کنترل کنيد.

    بنا به همين شنيده رهبرج.ا نسبت به ميرحسين موسوي عکس العمل منفي نشان داده اما در مورد مشائي حرفي نزده و سکوت کرده است.

    ناظران سياسي بسياري معتقدند جناح مسلط بر کشور(طيف امنيتي – نظامي بيت) بيشتر به دنبال برگزاري انتخاباتي آرام بدون مشکل امنيتي هستند. آنها بيمناک اند که مخالفت هاي سياسي دموکراسي طلب که در انتخابات قبل موجب برآمدن جنبش سبز شد و نيز نارضايتي هاي اقتصادي گسترده کنوني در فضاي انتخاباتي به هم پيوند بخورند و موجب قطبي شدن فضاي سياسي – اجتماعي شده و به صورت جنبش اعتراضي جديد و قوي تري متبلور شوند.

    شايان ذکر است اخيرا سايت «بارتاب» طي تحليلي نوشت اگر حوادث تابستان سال 1388 ماهيت سياسي داشت و غرب براي تاثيرگذاري بر آن اقدامي انجام نداد، حوادثي که از بهار سال آينده بايد انتظار آن را کشيد، ماهيت اقتصادي دارد و غرب نيز در اين حوادث احتمالي بي‌عمل نخواهد بود . اين سايت همچنين معتقد است ريشه‌هاي فتنه آينده را نه در اتاق‌هاي فکر سياسيون و کتاب‌ها و حتي رايانه‌ها جستجو کرد، بلکه آن را بايد در سفره‌هاي مردمي جستجو کرد که به سرعت در حال کوچک شدن هستند.

    اما برخي ديگر از ناظران سياسي معتقدند بنا به بحران هاي بين المللي که ج.ا با آن درگير است حاکمان ايران اينک نيازمند آن اند که انتخابات پرشوري برگزار کنند.

    در برابر اين استدلال ديگر تحليلگران معتقدند بازي با آمار و ارقام و نشان دادن و نمايش رسانه اي جمعيت هاي انبوه از قبل طراحي شده توسط رسانه هاي رسمي ايران کار سختي براي حاکمان کشور نيست. اما آنچه آنها را به هراس مي اندازد احتمال سر برآوردن مجدد اعتراضات مردمي است.