تسبیح دیجیتال

نام:
ايميل:
سايت:
   
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
  
  
 <      1   2   3      
 
+ fc 
خبرهاي رسيده حاکي از اين است که با وجود گذشت يک ماه از ربايش سه زن در شهرستان کاشان، هنوز هيچ خبري از سرنوشت آن‌ها وجود ندارد.
به گزارش بازتاب حدودا يک ماه پيش، در دي ماه و در ايام عزاداري ماه صفر، سه زن ميانسال و شوهردار در شهرستان کاشان ربوده‌شده‌اند.
هيچ ارتباط خانوادگي يا کاري ميان اين زنان نبوده است و هنوز هيچ شواهدي از ربايندگان بدست نيامده است.
بر اثر اين حادثه جو رعب و وحشت ميان مردم حکمفرما شده و شايعاتي در شهر به گوش مي‌رسد.
يکي از شايعات مبني بر قتل اين سه زن بود که فرماندار کاشان آن را تکذيب کرد و گفت: «طي 2 – 3 ماهه اخير هيچ قتلي در شهرستان کاشان رخ نداده است و شايعه اخير مبني بر قتل چند زن در شهرستان کاشان تکذيب مي شود.»
او البته اين مساله را تاييد کرد که سه زن در شهرستان کاشان طي روزهاي دوازدهم و سيزدهم دي ماه جاري از خانه خارج و تا کنون به خانه برنگشته‎اند؛ اما گفته بود شايعه مبني بر ربوده شدن آنها نيز تکذيب مي شود!
+ جلدک 
اميد است اين مشهدي حسن احساس همدردي شاعر را درک کرده و کمتر چرندياتي که به اقشاري چون ما ربط ندارد به هم ببافد.چون با حلوا حلوا کردن کاري از پيش نمي رود جز سوزش زياد و زخم عميق معده
+ xkc 

اين درد تو، اي مشدي حسن جان،همه دارند
داري تو غم نان و غم نان همه دارند

تنها تو نداري گله از گردش دوران
داد و گله از گردش دوران همه دارند

گر وصله به تنبان زدي از زور فلاکت
هي غصه مخور،وصله ي تنبان همه دارند

فرياد تو از دخل کم و خرج زياد است
وين مخمصه هم، از تو چه پنهان، همه دارند

حسرت کشي از ديدن يک ديزي آبگوشت
وين حسرت جزئي است که در جان همه دارند

تنها تو نباشي که فريبت دهد ابليس
جان تو که سر در پي شيطان همه دارند

گر يار تو دايم پي آزار دل توست
اين کرم عجيبي است که خوبان همه دارند
گر با تو ستم کرده فلان آدم دارا
اين عيب ضعيفي است که اعيان همه دارند

با دود دلت چشم مرا آب نينداز
کاين دود دل امروز چو غليان همه دارند

داري تو کمي دغدغه و غصه و، اينهم
چيزي است که امروز فراوان همه دارند

+ amo 
محمد نوري زاد:
«ما بايد باور کنيم که در آزمون سي و سه ساله انقلاب اسلامي و در پياده کردن آن وعده‌هايي که به مردم داديم، مردود شديم. اين يک حقيقت است، اگرچه تلخ؛ مدت‌هاست که فصل ورشکستگي ما فرا رسيده و فصل خداحافظي ما؛ خداحافظ عدالت اسلامي‌اي که اين انقلاب، وعده کرد! خداحافظ کرامت انساني‌اي که اين انقلاب، براي مردم ايران و براي مردم جهان، وعده کرد! خداحافظ آرزوهاي به خاک افتاده انقلاب! ما نشان داديم که دينداران و روحانيان، اگر بر مسند قدرت بنشينند، مي‌توانند دروغ بگويند؛ مي‌توانند به همه وعده‌هايي که دادند، پشت کنند؛ مي‌توانند برخلاف همه صحبت‌هايي که در دوري از دنيا داشتند و از دنياگريزي، دنيا را با همه استعدادش در آغوش بگيرند؛ مي‌توانند ظلم کنند؛ مي‌توانند غارت کنند؛ مي‌توانند آدم بکشند. ما رفوزه‌شدگان اين آزمون سي و سه ساله‌ايم؛ وقتي در نظام اسلامي ما، آستانه فاحشگي دختران، به مرز دوازده و سيزده سالگي مي‌رسد، شرمنده‌ام! سخن گفتن از غني‌سازي اورانيوم، غرورآفرين که نيست، ابلهانه است. ما دروغ گفته‌ايم؛ ما دروغ گفتيم؛ ما فريب داديم؛ ما غارت کرديم؛ ما آدم کشتيم؛ ما آدم کشتيم؛ آدم کشتيم؛ آدم کشتيم...
+ حسن 
دلار 3957 تومان در مرز 4000
+ لل 
پرايد 20 ميليون 206 40 ميليون
+ کودتا 
به اين جمله توجه کنيد
دکترررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر ولايتي
+ به به به به دهه فجر آمد 
از ايران به اصطلاح آمريکاي تا ايران تمام چيني و روسي
شعار مردم امسال
ما انقلاب کرديم يا انقلاب .. را
+ ds 
امروز كه زنگ انقلاب را در مدارس زدند، دلار 70 ريالي قبل از انقلاب شكوهمند(!) به 38000 ريال صعود كرد! يعني 541 برابر شد!
+ ds 
يكشنبه شب استارت «كودتاي معكوس» را زدند! بخشي از روزنامه نگاراني كه به ديدار هاشمي رفسنجاني رفته بودند، قبل از آنكه پايشان به روزنامه ها برسد بازداشت شدند. لابد با اين بهانه امنيتي(!) كه نكند لابلاي خبر آن ديدار، چيزهايي هم از اشاره ها و حاشيه هاي احتمالي آن جلسه را در روزنامه ها بنويسند و باعث التهاب فضاي انتخابات آينده بشوند! به عقيده من تعدادي از خبرنگاران، ظرف يكي دو روز آينده با سپردن تعهد آزاد مي شوند. اما حكومت با اين دستگيريهاي فله اي، در اصل مي خواهد از رسانه ها "زهرچشم" بگيرد و به منتقدان هم پيام بدهد كه اين بار، غافلگيري و سركوب و دستگيريها را از چند ماه قبل از برگزاري انتخابات انجام ميدهد و نظام كمترين ملايمتي نخواهد داشت!
+ کاکا 
محمد نوري زاد:
مردم، اگر انقلاب نمي شد، به خدا نزديکتر بودند. و يعني: انقلاب مردم را از خدا راند و مردم را به سمت نفرتي ناگزير از مقدسات و مذهب هدايت کرد و آنچه را که باقي گذاشت پوسته اي آذين شده به شعارهاي پوک و سطحيِ مذهبي است. به هياهوي مداحان و مرثيه خوانان وگفتن اين “اي کاش” براي همچو مني بسيار ناگوار است. اما مي گويم براي آناني که درپي انقلابند. معتقدم: دگرگوني هاي ناگهاني – بي آنکه از رشد و پختگيِ جمعي بهره مند باشند – هدردهنده ي سرمايه هاي ملي اند. اين دگرگوني هاي ناگهاني، هم جمعيت نخبگان و شايستگان را از پا درمي آورند و به حاشيه مي برند، و هم اندوخته هاي ملي و مالي کشور را ضايع مي کنند./ براستي اگر در سال پنجاه و هفت انقلاب نمي کرديم، اکنون – در سال نود و يک شمسي – در کدام نقطه و در کجا ايستاده بوديم؟/ 1 – اگر انقلاب نکرده بوديم، امروز حداقل پنج نيروگاه هسته ايِ پيشرفته در پنج نقطه از کشورمان داير بود. اين نيروگاهها با آنکه پيمانکارانشان آلماني ها و ژاپني ها بودند، علاوه بر تأمين برق، سطح علمي ما را خواه ناخواه ارتقا مي بخشودند. و همچنين سطح مشاغل حرفه اي و علميِ متخصصين ما را، و مرتبتِ جهانيِ انديشمندان ما را./ 2 – اگر انقلاب نشده بود، امروز وزنِ علميِ دانشگاههاي ما در مقايسه با دانشگاههاي مطرح خاورميانه و حتي شرق آسيا، از رتبه و اعتبار قابل اعتنايي برخوردار بود. همچنانکه ميانگين سطح علمي دانشگاههاي تهران و شريف (آريامهر) و شيراز و اصفهان و مشهد و تبريزدر سال پنجاه و شش بسيار فراتر از سطح علمي دانشگاههاي مطرح منطقه بود./ 3 – اگر انقلاب نکرده بوديم، امروزه ظهور چند بچندِ شخصيت هاي برجسته و نام آور ايراني در زمينه هاي علمي و فرهنگي و اقتصادي و هنري، نام ايران را در اذهان مردمان جهان با احترام و تواضع همراه کرده بود. همچنانکه در اين سي و سه سال، ما انقلاب کرده ها، عمدتاً از تربيت شدگان و فراورده هاي علمي و تخصصيِ رژيم گذشته در اغلب زمينه ها سود برده ايم و بر سر جهانيان منت نهاده و فخر باريده ايم. حتي روحانيان انقلاب کرده ي ما نيز تربيت شده در فرهنگ آن دوره بوده اند و از همان فرهنگ بهره ها داشته اند. بهره اي که در اين سالها هرگز نصيب کسي نشد. آزادي را مي گويم. با همه ي کمبودهايش در آن دوره. و چيزي که نيست در اين دوره./ 4 – اگر انقلاب سال پنجاه و هفت صورت نمي پذيرفت، سطح صنعتِ ما با عنايت به شتابي که تا سال پنجاه و هفت گرفته بود، ايران را در تراز کشورهايي چون کره ي جنوبي، و حتماً برتر از ترکيه ي فعلي قرار مي داد. در سالهاي پس از انقلاب، ما غيرمنصفانه کيفيتِ صنعتِ پيشين را بسيار کوفتيم. که: آن صنعت، صنعت مونتاژ بود. شما بگو اکنون چيست؟ کدام صنعت است که استعدادها را برنياورد و راه هاي ناگشوده را پيش روي نياورد؟ انقلاب اسلامي، مردان و زنان کارآمد خود را از کجا آورد؟ مگر نه اين که همگانشان درس آموخته و کارآزموده ي همان دوران بودند؟/ 5 – اگر انقلاب نمي شد، امروزه کشور ما در بخش صنعت نفت و صنعت پتروشيمي، به يکي از قطب هاي محوريِ جهان تغيير چهره داده بود. تجربه هاي ناشي از قدمت صنعت نفت در ايران، و ظهور صنعت نوپاي پتروشيمي در اين اواخر، مي رفت که ايران را ابتدا در منطقه و بعد در کل دنيا، در تراز يکي از قطب هاي مسلمِ استخراج و توليد فراورده هاي نفتي قرار دهد. روضه خوانان و پيدا شدن هفده هزار امامزاده ي تازه تأسيس دقت کنيد!/
+ حسين آزروني 
سلام چه عجب يه مطلبي گذاشتيد.
 <      1   2   3