• وبلاگ : روستاي آذران (نگيني درکوههاي کرکس)
  • يادداشت : azeran news
  • نظرات : 2 خصوصي ، 113 عمومي
  • چراغ جادو

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     <    <<    6   7   8      >
     
    + ببب 
    دولتمردان حق دارند که بر سر لايحه هدفمند کردن يارانه‌ها قهر کنند و تهديد کنند، زيرا مديران ضعيف بدون پول فراوان و بي‌حساب هيچ نيستند. خانه‌اي را در نظر آوريد که پول در آن موج مي‌زند. به راستي نمي‌توان قضاوت کرد که آيا زن اين خانواده دارد زندگي را درست اداره مي‌کند يا خير. زماني اين امر معلوم خواهد شد که پدر کمي تنگدست شود؛ آيا بانو همچنان قادر است آبروداري کند، يا همه چيز تقصير قيمت‌هاست؟ تقصير قيمت‌هاست، تقصير کمبودهاست، تقصير فراوان نبودن پول است که ناتواني‌ها را فاش مي‌کند. مديران نالايق کساني هستند که تنها با بودجه‌هاي نجومي مي‌توانند هنرنمايي کنند. آنها به قول خودشان نهنگند و اگر در حوض آب بيفتند خفه مي‌شوند. به دريا هم که بيفتند خفه مي‌شوند، منتهي آنجا آن قدر آب هست که کسي اين را نمي‌بيند. آيا روشن شد که چرا مديران نالايق بدون پول‌هاي کلان هيچند؟ پول‌هايي براي آن که سوء مديريت و اسراف شوند، آن هم در چارچوب اجراي طرحي که قرار است از اسراف جلوگيري کند.
    + ببب 
    . نظارت استصوابي آن قدر زاد و ولد کند و بحران بيافريند که در خانه خود شوراي نگهبان را هم بزند. و دارد مي‌زند. کمي صبر کنيد، چيزي به اجراي لايحه هدفمند کردن يارانه‌ها نمانده است.
    + ببب 
    ماجرا به اين شوري‌ها هم نيست. اگر در دستگاه‌هاي دولتي جايي براي استفاده از همه توان‌ها و استعدادها وجود نداشته باشد در دانشگاه که وجود دارد. بروند آنجا کارهاي علمي و پژوهشي انجام دهند و نسل جديد را تربيت کنند – قبل از آن که طرح استصوابي تصفيه سه هزار استاد برجسته از مراکز علمي کشور کاملا به اجرا گذاشته شود.
    + ببب 
    ماجرا به اين شوري ها هم نيست. مگر قرار است همه در دانشگاه باشند؟ فيل مرده و زنده‌اش يک قيمت است. اگر کسي به راستي هنري در چنته داشته باشد با دست خالي و در کف بازار هم مي‌تواند معجزه‌ بيافريند. اصلا هنر اين است، و الا اين که تنها با امکانات دولتي قادر به نمايش استعدادهاي خود باشند، يا فقط در سر کلاس حرف‌هاي بزرگ بزنند اوج بي‌هنري است. بروند در متن جامعه و بخش خصوصي مسقل و پويا را پايه بريزند، اما سراغ پيمان‌هاي مهندسي نروند؛ آنجا متعلق به قرارگاه خاتم‌الانبياء است. به مخابرات هم کاري نداشته باشند؛ آنجا را به سپاه پاسداران فروخته‌اند. در واردات هم وارد نشوند؛ موسسات خاصي هستند که در اين زمينه هرچه گفتني هست دارند مي‌گويند؛ نبايد در غبطه آنان دخالت بشود؟ فعاليت در بازار سهام نيز اگر به جاهاي حساس برسد نياز به احراز صلاحيت‌هاي امنيتي و نظارت استصوابي دارد. معدن انگوران هم به درد بخش خصوصي نمي‌خورد. و قس عليهذا. البته ماجرا به اين شوري ها هم نيست. کشور پر است از حوزه‌هاي اقتصادي غير سودآور است که نظارت استصوابي هيچ مانعي براي فعاليت اقتصادي ديگران در آنها قائل نيست.
    + ببب 
    ماجرا به اين شوري‌ها هم نيست. اگر در دستگاه‌هاي دولتي جايي براي استفاده از همه توان‌ها و استعدادها وجود نداشته باشد در دانشگاه که وجود دارد. بروند آنجا کارهاي علمي و پژوهشي انجام دهند و نسل جديد را تربيت کنند – قبل از آن که طرح استصوابي تصفيه سه هزار استاد برجسته از مراکز علمي کشور کاملا به اجرا گذاشته شود.
    + خنمت 
    حاميان رئيس‌جمهور در ميان روحانيون سرشناس را مي‌توان به دوگروه «جوان‌ها» و «بزرگان حوزوي» تقسيم کرد. آيت‌الله مصباح‌يزدي، جنتي، يزدي و خزعلي در ميان ريش سفيداني قرار مي‌گيرند که از ابتداي دولت نهم بناي حمايت از آن را گذاشتند.

    در اين سوي طيف روح‌الله حسينيان، رسايي، آقاتهراني از نمايندگان مجلسي هستند که در ميان وکلاي مردم به طرفداري از دولت مشهورند. حمايت چهره‌هاي با‌تجربه البته همراه با انتقادهاي تند نيز همراه بوده است اما نتيجه سخنان آنان حمايت از دولتي است که به اصولگرايي شناخته مي‌شود.
    + خنمت 
    احمدي‌نژاد را خدا آورده
    آيت‌الله خزعلي در ميان حاميان روحاني رئيس‌جمهور شخصيتي است که اظهارات جدي از رئيس‌جمهور داشته است.

    ابوالقاسم خزعلي 84 ساله متولد بروجرد است اما از ده سالگي به همراه خانواده به مشهد مي‌رود. اوضاع‌ اقتصادي‌ خانواده‌ ابوالقاسم آنقدر نابسامان‌ بود که مادرش‌، مجبور بود با درست کردن ترشي‌ و فروش آن کمکي‌ براي‌ مخارج‌ خانواده‌ باشد. تا 17 سالگي علاوه بر درس خواندن در بازار کار مي‌کند ولي در نهايت تصميم مي‌گيرد به حوزه علميه برود. اين دوران در اثناي سقوط رضا شاه و حضور متفقين در ايران است. شايد ديدن اتفاق‌هاي مسجد گوهرشاد در نوجواني‌ را بتوان يکي از عوامل اين تصميم او دانست. «فرداي‌ حادثه‌مسجد گوهر شاد با پدرم‌ در محل‌ حاضر شدم فجايع‌ رژيم‌ پهلوي‌ چنان‌ بود که‌ بر من‌ تأثير گذاشت‌ و آن شب‌، تب‌ کردم‌.» با ورود به حوزه مقدمات‌ را در حوزه‌ مشهد فرا‌مي‌گيرد و بعد از آن براي‌ ادامه تحصيل‌ به قم مي‌رود و در دروس‌ خارج‌ فقه‌ آيت‌الله بروجردي‌(ره‌) و خارج‌ اصول‌ امام‌ خميني‌ (ره‌) حاضر مي‌شود. و اين چنين بود که وي يکي از همرزمان امام مي‌شود. او در ماجراي‌ انجمن‌هاي‌ ايالتي‌ و ولايتي‌ حامل‌ پيام ‌امام‌(ره) براي‌ علماي‌ نجف‌ آباد شد. او همچنين حامل‌ پيام امام‌(ره‌) به‌ آيت‌‌الله سيدکاظم‌ شريعتمداري‌ بود.

    آيت‌‌الله خزعلي‌ در طول‌ دوران‌ رژيم‌ شاه‌، يک‌ بار در زندان‌ قزل‌ قلعه‌ زنداني‌ شد و سه‌ بار تبعيد شد. تبعيد نخست‌ ايشان‌ به‌ گناوه‌ و دامغان‌ بود که‌ سه‌ سال‌ به‌ طول‌ انجاميد. تبعيد دوم‌ به‌ زابل‌ بود و در تبعيد سوم‌ پنهان‌ شد و روي‌ نشان‌ نداد. در اين‌ زمان‌ بود که‌ حضرت‌ آيت‌الله‌ خامنه‌اي‌ در مخفيگاه‌ به‌ ديدار ايشان‌ رفته‌ و با هم‌ از نزديک‌ آشنا شدند. پس از انقلاب بود که وي به عضويت‌ مجلس‌ خبرگان‌ قانون‌ اساسي‌، مجلس‌ خبرگان‌ رهبري‌ در سه‌ دوره‌ متوالي‌ وعضويت‌ در شوراي‌ نگهبان‌ درآمد.
    + خنمت 
    دوست ديروز و ناقد امروز هاشمي
    آيت‌الله محمد يزدي متولد 1310 در اصفهان است. چگونگي ارتباط وي با امام به زماني باز مي‌گردد که او علي‌رغم آنکه هنوز منبري نشده بود براساس طرح حضرت امام جلساتي را براي جوانان تشکيل مي‌داد. «در آن زمان عصرهاي جمعه در بيشتر شهرها، جوانان به سينما مي‌رفتند و فيلم‌هاي‌ مبتذل تماشا مي‌کردند، قرار شد جلساتي از سوي علما برقرار شود؛ از قم نيز قرار شد کساني در اين جلسات شرکت کنند و آنها را اداره کنند. جمعي از طلاّب و شاگردان امام در اين جلسه شرکت داشتند. من نيز چندين سفر داشتم که سفر به اهواز و ساوه از آن جمله‌اند. دريکي از اين جلسات، جلسه معروف مسجد امام قم بود که هر يک از آقايان ده شب آن را اداره مي‌کرد و با آن که براي من بسيار مشکل بود؛ چون در قم منبر نرفته بودم؛ ولي چون مرحوم اشراقي (داماد امام) و حاج آقا مصطفي (پسر امام) منبر مرا در محلاّ‌ت با عنوان «آخوندها چه مي‌گويند؟» ديده بودند، جريان را به اطلاع امام‌(ره) رساندند، سرانجام به من تکليف شد که به جاي ده شب، بيست شب منبر بروم. عنوان بحثهاي من «انقلاب‌هاي تاريک و روشن» بود. يک شب هم حضرت امام در بحث شرکت کرد و از اوّل تا آخر منبر هم حضور داشت» و اينچنين بود که پس از پيروزي انقلاب آيت‌الله يزدي دردوره‌اي رياست دفتر امام رابر عهده مي‌گيرد. دفتري که به صورت دوره‌اي اداره مي‌شد و آيت‌الله يزدي خاطرات فراواني از آن دارد.

    آيت‌الله تا قبل از رياست قوه‌قضائيه، رياست دادگاه انقلاب اسلامي قم، نمايندگي مجلس دردوره‌هاي اوّل ودوم و عضويت در شوراي نگهبان پس از استعفاي آيت‌الله صافي را تجربه کرد.

    آيت‌الله يزدي بعد از ترک قوه‌قضائيه کمتر در محافل حاضر شد. او در جامعه مدرسين حوزه علميه قم بيشتر مواضع سياسي خود را طرح مي‌کرد. آخرين مورد آن به زماني بر‌مي‌گشت که او در انتخابات اخير علي رغم آنکه جامعه روحانيت مبارز درباره کانديداي خاص به نتيجه نرسيداما در نهايت آيت‌الله يزدي اعلام کرد که احمدي‌نژاد کانديداي مورد حمايت جامعه روحانيت مبارز است. بعد از اعلام نتايج انتخابات هم دعواي فکري او با رقيب احمدي‌نژاد- هاشمي رفسنجاني از اتفاقاتي است که در تاريخ انقلاب خواهد ماند. وقتي که او يک روز پس از نماز جمعه هاشمي رفسنجاني در ماجراهاي پس از انتخابات در گفت‌وگويي جملات تندي را درباره او مطرح کرد و ديدگاه‌هاي هاشمي درباره ولايت‌فقيه را اشتباه خواند. بعد از آن دعواهاي رسانه‌اي آيت‌الله يزدي در اجلاس اخير خبرگان هم حاضر نشد تا رسانه‌ها آن را اعتراضي به ديدگاه‌هاي هاشمي تلقي کنند. هر چند روز بعد احمد خاتمي دليل اين غيبت را «بيماري» عنوان کرد ولي هيچ‌کس از اين پاسخ قانع نشد.


    + خنمت 
    آيت‌الله نيرو‌ساز
    آيت‌الله محمدتقي مصباح‌يزدي را بايد در رأس حاميان دولت قرار داد. چه آنکه علاوه بر او، شاگردانش هم در انتخاب شدن احمدي‌نژاد در سال 84 تأثير‌گذار بودند. در آن سال آيت‌الله و شاگردانش حضوري مؤثر در عرصه سياسي کشور ايفا کردند و60 نفر از شاگردان و همفکران آيت‌الله در حمايت از احمدي‌نژاد در دوره اول و دوم انتخابات رياست جمهوري بيانيه صادر کردند. مرتضي آقاتهراني، سيداحمد رهنمايي، قاسم روانبخش، محمدناصر سقاي‌بي‌ريا، عليرضا پناهيان، محمد فنايي‌نعمت‌سرا، محمود نمازي، حسين جلالي، محمدحسين برجيان، علي و مجتبي مصباح‌يزدي، محمود دهقاني، عبدالمجيد اشکوري، اباالحسن حقاني، علي معصومي‌نيا، سيدمحمود نبويان، حميد کثيري، عبدالجواد ابراهيمي، محمدمهدي نادري، احمد و علي ابوترابي، حميد رسايي، احمد رهدار، اکبر ميرسپاه و... از جمله اين افراد بودند.

    آيت‌الله مصباح همانند آيت‌الله مهدوي‌کني ايده‌اش آن بود که از طريق پرورش شاگرداني معتقد به اصول انقلاب بتواند ديدگاه‌هايش درباره حکومت اسلامي در عرصه عمل پياده کند. او در اين راه ابتدا بنياد علمي پژوهشي باقرالعلوم و بعد ازآن مؤسسه آموزشي پژوهشي امام‌خميني‌(ره) را در قم پايه‎گذاري کرد. مؤسسه‌اي که امروز يکي از مشهورترين مراکز حوزوي قم به شمار مي‌رود.

    عضويت در مجلس خبرگان رهبري، شوراي عالي انقلاب فرهنگي، جامعه مدرسين حوزه علميه قم ورياست شوراي عالي مجمع جهاني اهل‎بيت از جمله سمت‌هاي آيت‌اللهي است که اکنون هفتادو پنجمين سال زندگي خود را سپري مي‌کند.

    آيت‌الله که متولد يزد است، درکودکي وارد حوزه علميه اين شهر شد. دوره مقدمات و سطح را همان جا به اتمام رساند و سپس عازم نجف شد، اما پس از يک سال به ايران بازگشت و راهي قم شدو در آنجا دردرس حضرات آيت‌الله طباطبايي بروجردي، امام‌خميني، آيت‌الله محمدتقي بهجت و محمدعلي اراکي تلمذ مي‌کند.

    يکي از انتقاد‌هايي که به اين آيت‌الله حامي رئيس‌جمهور مي‌شود، آن است که سوابق مبارزاتي وي در قبل از انقلاب شفاف نيست. منتقدان وي مي‌گويند در دوراني که بسياري از علما مبارزه مي‌کردند وي مشغول تحصيل بوده است.

    آيت‌الله مصباح از جمله منتقدان جمهوريت است و ايده اورسيدن به «حکومت اسلامي» است. در اين زمينه ديدگاه وي درباره رأي مردم در حکومت از مسائل مناقشه‌برانگيز است. وي معتقد است: «مردم، ناصر (کمک‌کننده) ولي فقيه هستند، نه ناصب (منصوب‌کننده) و مشرع (مشروعيت‌دهنده)، ضمن آنکه فقها در دوران غيبت نايب حجت‌بن حسن (مهدي موعود‌(عج)) و حاکم هستند و نتيجتاً انتخاب حاکم توسط مردم فاقد اعتبار است.»

    داستان ارادت رئيس‌جمهور به آيت‌الله مصباح را مي‌توان در سفر‌هاي دولت نهم به قم ديد. وقتي حضور در بيت ايشان از برنامه‌هاي ثابت رئيس‌جمهور بود
    + خنمت 
    آيت‌الله هميشه حامي
    آيت‌الله احمد جنتي را بايد نماينده اصلي جريان اسلام فقاهتي در ميان حوزويان دانست. وي در 3اسفند ???? در روستاي‌ لادان‌ اصفهان متولد شد. پدرش‌ مرحوم آيت‌الله ملا هاشم‌ جنتي از روحانيون‌ بزرگ و معتمد منطقه بود. آيت‌الله عليرغم ديدگاههاي سنت گرايانه در 83 سالگي درکودکي خود اندکي‌ از دروس‌ جديد را خواند و بعدها در قم، مقداري‌ زبان‌ انگليسي‌ فرا‌گرفت‌.

    او دوره‌ ادبيات‌ عرب‌ و مقدمات‌ سطح‌ را تا سال‌ ???? در حوزه‌ علميه‌ اصفهان‌ خواند. پس‌ از آن براي تکميل‌ مقدمات‌ به‌ قم‌ آمد و در درس‌ خارج‌ آيت‌الله بروجردي‌ و امام خميني (ره) شرکت‌ کرد. آشنايي وي با امام سبب شد در سال‌هاي پيش‌ از پيروزي‌ انقلاب‌ اسلامي، در سخنراني‌ها و اجتماعات‌ عمومي‌ به‌ تبليغ بر ضد حکومت‌ پهلوي‌ بپردازد و همين امر موجب شد چندين بار در قم‌، رفسنجان‌ و جزيره خارک‌ مورد تهديد قرار بگيرد و سه‌ نوبت‌ هم به‌ زندان‌ برود‌. پس از انقلاب آيت‌الله جنتي به دبيري‌ شوراي‌ هماهنگي‌ تبليغات‌ اسلامي، رياست‌ سازمان‌ تبليغات‌ اسلامي‌، نمايندگي رهبري در اتحاديه‌ انجمن‌هاي‌ اسلامي‌ دانش‌آموزان‌، امامت‌ جمعه‌ موقت‌ قم‌، کرمانشاه‌ و تهران‌، مسئوليت‌ ستاد احياي‌ امر به‌ معروف‌ و نهي‌ از منکر منصوب شد. عضويت‌ در شوراي نگهبان‌ قانون‌ اساسي‌، دبيري‌ شوراي‌ نگهبان‌ قانون‌ اساسي، عضويت‌ در شوراي‌ پشتيباني‌ جنگ‌، نمايندگي‌ مجلس‌ خبرگان‌ در دوره‌ اول‌ و دوم‌ از استان‌ خوزستان‌ و در دوره‌ سوم‌ از استان‌ تهران‌ و عضويت‌ در هيأت تحقيق‌ مجلس‌ خبرگان‌، عضويت‌ در مجمع‌ تشخيص‌ مصلحت‌ نظام، عضويت‌ در شوراي‌ بازنگري‌ قانون‌ اساسي، از ديگر سمت‌هاي وي است.

    ديدگاه‌هاي آيت‌الله جنتي در مقام امام جمعه تهران هميشه براي رسانه‌ها سوژه است. در يکي از اين خطبه‌ها وي در ارديبهشت 1385نامه رئيس‌جمهور به بوش را نامه‌اي تاريخي خواند و پيشنهاد کرد آن نامه در مدارس تدريس شود.
    + خنمت 
    خطابه‌هاي آتشين در مشهد
    حجت‌الاسلام سيداحمد علم‌الهدي فرزند آيت‌الله حاج سيدعلي علم‌الهدي است. وي10 شهريور ???? در مشهد بدنيا آمد.

    امام جمعه کنوني مشهد طي سال‌هاي ???? تا ???? مسئول منطقه يک کميته در تهران بود و پس از آن به عضويت شوراي مرکزي جامعه روحانيت مبارز تهران درآمد. سال 61 با تأسيس دانشگاه امام صادق عليه‌السلام با آيت‌الله مهدوي کني همراه شد.

    امام جمعه امروز مشهد تا زماني که در سال 84 به عنوان امام جمعه مشهد منصوب شد بيشتر در مقام فردي حوزوي - دانشگاهي فعاليت مي‌کرد. او در همان زمان هم سخنران ثابت جلسات انصار حزب‌الله تهران بود و رئيس‌جمهور هم هر از چندي درجلسات آيت‌الله شرکت مي‌کرد.

    علم‌الهدي از زمان حضورش در مشهد بود که تلاش کرد ديدگاه‌هاي خود در زمينه اسلامي کردن مشهد در اين شهر پيگيري کند. گفته مي‌شود تخريب نماد ميدان 15 خرداد درمشهد به درخواست امام جمعه مشهد بوده است. نمادي که وي آن را نمادي از حکومت طاغوت مي‌دانست و در شب پائيزي تخريب آن انجام مي‌شود.

    خطابه‌هاي نماز جمعه علم‌الهدي بار ديگر مشهد را در کنار قم و تهران به عنوان نماز جمعه‌اي مهم در کشور مطرح کرد. دريکي ازاين موارد، حجه الاسلام علم‌الهدي درخبطه‌ نماز جمعه ?? فروردين ???? پيشنهاد کرد که شهر مشهد از برگزاري هرگونه کنسرت موسيقي، فيلم‌هاي سينمايي و ساير برنامه‌هاي هنري ديگر مستثني گردد. مورد ديگر زماني بود که درمراسم افتتاح شبکه قرآن در مشهد در حضور ضرغامي پيشنهاد کرد در ديگر شبکه‌هاي سيما هم از موسيقي استفاده نشود.

    يکي ديگر ازصحبت‌هاي جنجال‌ساز وي وقتي بود که در يکي از نمازهاي جمعه گفت: «زن بد‌حجاب پياده نظام آمريکا و پياده نظام اسراييل و همان نيرويي است که آمريکا و اسراييل وارد ايران کرده است، تا نظام و انقلاب را شکست دهد.»

    از ويژگي‌هاي مهم آيت‌الله علم‌الهدي صراحت وي است همين ويژگي سبب شده هراز چند گاهي انتقادات بي‌حاشيه‌اي را متوجه دولت و شخص رئيس‌جمهور هم کند. وقتي که وي در يکي از خطبه‌هاي نماز جمعه گفت: «اين که يک زن را به عنوان پرچمدار کاروان ورزشي ايران در المپيک، انتخاب کرده‌اند؛ دهن‌کجي به ارزش‌هاي اسلام است... اساساً جايگاه زن اين نيست که قهرمان باشد. من چندي پيش اعلام کردم که شرکت زنها در مسابقات بين‌المللي خلاف مباني ديني و اسلامي است؛ حالا ديگر کار را به جايي رسانده‌اند که نه تنها زنان را به مسابقات مي‌فرستند، بلکه پرچمدار کاروان ورزشي هم آنها را مي‌کنند. اين رويه بايد خاتمه پيدا کند.» اين انتقادات صريح مسئولان وقت سازمان تربيت بدني را مجبور کرد راهي مشهد شوند تا هر جور شده وي را توجيه کنند.

    حجت‌الاسلام که در جمع‌هاي خصوصي مسئولان استان بيشترين انتقادها را به دولت مي‌کند در افکارعمومي تلاش مي‌کند از دولت حمايت کند. آن چنان که در جلسه‌اي خصوصي با مسئولان سازمان ملي جوانان استان از اقدامات دولت درخصوص عدم تأمين مسکن براي جوانان انتقاد مي‌کند اما يک ساعت بعد که جلسه عمومي مي‌شود ديگر از آن سخنان خبري نيست. امام جمعه مشهد در جريان سفر اخير احمدي‌نژاد به اين شهر وقتي ديد مشايي در کنار رئيس‌جمهور نشسته است، بر خلاف روال معمول اين جايگاه را ترک کرد.
    + خنمت 
    مرد حرف‌هاي نگفته
    قتل‌هاي زنجيره‌اي موضوعي است که پس از سال‌ها هنوز با حجة الاسلام روح‌الله حسينيان پيوند دارد. شايد دليل مهم اين موضوع مسئوليت‌هاي وي باشد. حسينيان از ابتداي دهه ?? وارد دستگاه قضايي شد. در سال ???? به سمت قائم مقامي دادستاني انقلاب مشهد منصوب شد. جانشيني دادستاني تهران و سيستان‌و‌بلوچستان، دادستان دادگاه ويژه روحانيت تهران، رئيس شعبه ? دادگاه ويژه روحانيت، رئيس يکي از دادگاه‌هاي عمومي تهران، جانشين نماينده دادگاه انقلاب در وزارت اطلاعات از ديگر پست‌هاي حسينيان در دستگاه قضايي - اطلاعاتي است رياست مرکز اسناد انقلاب اسلامي تا قبل از نمايندگي مجلس هشتم مسئوليت مهم حسينيان بوده است که براي وي از اهميت زيادي برخوردار است.

    حسينيان 54ساله در ?? سالگي به حوزه علميه قم مي‌رود و بين سال‌هاي ???? تا ????، در مدرسه حقاني درس مي‌خواند. او در تابستان داغ ??، جنجالي‌ترين سخنراني عمر خود را جمع طلاب اين مدرسه انجام مي‌دهد ودر آن سعيد امامي را شهيدي مي‌خواند که به خاطر نظام قرباني شد.
    + خنمت 
    شاگرد ويژه آيت‌الله
    مرتضي آقاتهراني در اصفهان متولد شده و از فارغ‌التحصيلان مؤسسه آموزشي امام‌خميني‌(ره) قم است. او جزو شاگردان ويژه آيت‌الله مصباح است. آقاتهراني که فوق ليسانس روانشناسي را از بنياد باقرالعلوم گرفته در سال ???? در قالب يک گروه، با نظر آيت‌الله مصباح به همراه خانواده به کانادا مي‌رود تا از دانشگاه مک گيل مونترال مدرک فوق ليسانس عرفان بگيرد. پس از آن به وي امامت جمعه نيويورک پيشنهاد مي‌شود.

    «سال 79 پس ازاخذ مدرک دکتراي فلسفه عرفان، کار درسي‌اش راتمام مي‌کند و به قم بر مي‌گردد. حمايت او در جريان انتخابات سال 84 از رئيس‌جمهور موجب مي‌شود تا اين شاگرد ويژه آيت‌الله براي تدريس اخلاق هر يک‌شنبه به هيأت دولت برود. بعد ازان در جريان انتخابات مجلس هشتم در حوزه تهران کانديدا شد و به عنوان نفر دوم در ليست قرار مي‌گيرد. آقاتهراني اما در ميان حاميان دولت از حسينيان و رسايي «آرام‌تر» است شايد شناخته شدن وي به عنوان استاد اخلاق در انتخاب اين شيوه عمل بي‌تأثير نبوده است. به روايت خود وي او بعد از انتخاب مشايي به عنوان معاون رئيس‌جمهور در دولت دهم بيش از سه ساعت با احمدي‌نژاد صحبت مي‌کند تا شايد بتواند به او بقبولاند که وي را کنار بگذارد اما در نهايت بعد از پايان آن جلسه بي‌نتيجه مي‌گويد: آقاي احمدي‌نژاد استدلال‌هاي خود را داشت و مي‌گفت شما آقايي مشايي را نمي‌شناسيد.»

    آقاتهراني بعد از انتخابات کمتر موضع گيري‌هاي تند کرده است اما مي‌شود حدس زد گاهي اوقات در صحبت‌هاي يک‌شنبه‌اش در ميان دولتمردان نقد‌هايي را به آنها در لفافه موعضه يادآور مي‌شود.
    + خنمت 
    از ارشاد تا ارشاد
    اگر در دوران اصلاحات حميد رسايي جزو منتقدين جدي سياست‌هاي فرهنگي اصلاح‌طلبان بود او با مدير کلي ارشاد استان قم دردولت نهم توانست ديدگاه‌هاي فرهنگي خود را در قم اجرايي کند. بعد از آن هم سوداي نمايندگي مجلس سبب شد در نهايت او به عنوان نماينده قم برگزيده شود. حضور رسايي در مجلس مساوي شد با بيشتر شدن کفه طرفداران دولت.

    او در حوادث پس از انتخابات هم جزو نمايند‌گاني بود که به دنبال شکايت از موسوي بود. حميدرسايي بارديگر با اصرار به شکايتش آن را حقوقي خواند و تعداد امضاها را 128 نفر خواند. هر چند هيچ‌کس حاضر نشد اسامي اين نمايندگان افشا شود و حتي دادستان تهران از شکايت 100 نماينده مجلس از ميرحسين موسوي ابراز بي‌اطلاعي کرد.
    + خنمت 
    آيت‏الله سيد علي دستغيب
    جنابعالي كه فردا در اين مملكت مسئوليتي پيدا مي كنيد اگر مهذب نشده باشيد يعني پا روي نفستان نگذاشته باشيد, پا روي ماديات نگذاشته باشيد فردا اگر مطلب حقّي پيش آيد و بايد گفته شود يكدفعه شخص مي گويد چطور بگويم بنده كه الان وضعم خيلي خوب است اگر اين را بگويم شايد خانه ام را بگيرند، حقوقم را قطع كنند؛ پس آنچه مانع شما شد از گفتن حق فقط ماديات بود چون بندگي خدا در شما نبود.
     <    <<    6   7   8      >