• وبلاگ : روستاي آذران (نگيني درکوههاي کرکس)
  • يادداشت : azeran news
  • نظرات : 2 خصوصي ، 113 عمومي
  • درب کنسرو بازکن برقی

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     <    <<    6   7   8      >
     
    + خنمت 
    حاميان خاموش
    در ميان ديگر روحانيان نيز مي‌توان از اسامي چون، علي رضا پناهيان، و آيت‌الله حائري شيرازي نام برد. اسامي که در فضاي سياسي کشور بيشتر تمايل دارند وظيفه خطيبانه خود را دنبال کنند و به همين دليل در اظهار نظر‌هاي خود به شکل مستقيم وارد مسائل سياسي روز نمي‌شوند و بيشتر سعي مي‌کنند با ادبيات «خطيبانه ديني» حرف‌هاي سياسي خود را بيان کنند. به اين جمع مي‌توان حجت‌الاسلام احمد خاتمي را هم اضافه کرد. مردي که تا دو سال قبل همچون هم سلکان خود بيشتر خطيب ديني بود اما از زماني که به امامت جمعه تهران منصوب شد حرف‌هاي صريح‌تري هم مي‌زند. «کساني که بيانيه مي‌دهند، دقت کنند آب به آسياب دشمنان انقلاب ونظام اسلامي نريزند. متأسفانه برخي بيانيه‌ها هدفي جز نا اميد کردن مردم ايران ندارد.» و نفر اخر اين جمع محمد رضا فاکر رئيس کميسيون اصل نود است که مي‌توان صفت «حامي خاموش» را به راحتي به او داد. او که تقريباً سخن نمي‌گويد وقتي هم که درباره موضوعات لب به سخن مي‌گشايد بخش عمده‌اي از آن حمايت از دولت بوده اس
    + خنمت 
    حامي چشم‌بسته
    «حامي چشم‌بسته»، لقبي بود که يکي ازسايت‌هاي اصولگرا براي دبير سياسي هفته‌نامه پرتو برگزيد. روانبخش که در ميان فارغ‌التحصيلان مؤسسه آموزشي امام‌خميني‌(ره) است يکي از جنجالي‌ترين افراد است. او در انتخابات دوره چهارم مجلس خبرگان رهبري سخنگوي ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه بود؛ فهرستي که متشکل از شاگردان و پيروان و افراد همسو با آيت‌الله مصباح را تبليغ مي‌کرد. او در آن زمان در گفت‌وگويي گفت که در فهرست نامزدهاي اين ستاد کساني حضور دارند که صلاحيت آنها از برخي کانديداهاي جامعتين بيشتر است.

    روانبخش سه روز پس از برگزاري انتخابات رياست جمهوري دهم از طلاب حوزه علميه براي راهپيمايي دعوت کرد، موضوعي که بعد از آن با واکنش آيت‌الله رضا استادي امام جمعه قم روبه‌رو شد «... چرا اين روحاني با احساسات پاک مردم و طلاب بازي کرد؟ چرا هيچ دستگاهي نيست که با او برخورد کند؟ افرادي که در اين راهپيمايي‌ها که پس از انتخابات توسط اين روحاني تشکيل شد، شرکت کردند بايد استغفار کنند...»
    + خنمت 
    در همين هفته گذشته، بالاترين ميزان ابتلائات و مرگ و ميرها را داشته ايم مسوولان وزارت بهداشت اينگونه از شاهکار خود در مهار آنفلوانزاي نوع A خبر مي دهند؟
    + لل 

    از نظر تئوري، هدفي که براي هر يک از طرح ها در نظر گرفته شده است، هدفي درست و از سر دلسوزي بوده است. اما به نظر مي رسد، در مقام اجرا، هيچ يک از آنها با توجه به هزينه هاي صرف شده به نتايج مطلوبي نرسيده اند. دليل واضح اين نتيجه گيري آن است که مشکلات قبلي، کماکان وجود داشته و قابل لمس هستند. نمي توان گفت اگر اين طرح ها اجرا نمي شدند، مشکلات موجود، بيشتر مي شد و دولت با اجراي اين طرح ها آنها را در سطح ثابتي متوقف کرده است، زيرا هدفي که دولت از طراحي و اجراي اين اين طرح ها در نظر داشته است، برطرف کردن درد و نه تسکين آن بوده است. از اين رو با توجه به هدف گذاري هاي مورد نظر، مي توان از اين طرح ها به عنوان طرح هاي ناموفق و ابتر نام برد.

    دليل اين عدم موفقيت هرچه مي خواهد باشد. از کارشکني گروه هاي رقيب تا رکود اقتصادي در جهان- که البته به زعم برخي دولتمردان، اين امر تاثير چنداني بر اقتصاد ايران ندشته است-اما مهمترين دليل آن، ضعفِ پشتوانه هاي علمي و فکري و نسنجيدن تمام جوانب امر در عقبة طرح ها و ضعف در مديريت طرح ها و نحوة اجرا در پيشاپيش آن است.

    حتي اگر ده ها کارشناس با صرف هزاران ساعت کاِرِ کارشناسي و هزاران مدير و مجري در اين امر دخيل بوده باشند، مردم مي بينند و مي‌دانند که: اگر چه کارهايي انجام شده است، انا نه به آن اندازه‌اي که در ابتدا گفته مي‌شد از زود بازدهي بنگاه‌ها خبري هست، نه مسکني به مهر به آنان واگذار شده است، نه براي خود، اشتغالي ايجاد کرده اند، نه از بر طرف شدن ترافيک آن چنان که انتظار مي رفت خبري است و نه...

    از اين رو، حق با مردم است که نگران و مضطرب باشند از مهمترين اتفاقي که قرار است در اقتصادِ شان رخ دهد و فرهنگ و جامعه اي ديگرگون براي آنان به ارمغان آورد.
    + لل 
    لايحه هدفمند کردن يارانه ها، که رئيس جمهور محترم در صورت اجرا، آن را مهمترين طرح اقتصادي نظام جمهوري اسلامي در طي 30 سال گذشته مي دانند، از جمله طرح هاي مبهم و پيچيده اي است که بازتاب هاي فراواني در سطوح مختلف جامعه به همراه داشته است. برآيند عمدة اين بازتاب ها، البته از جنس انتقادها و مخالفت هايي است که بر آن وارد شده است. اگر چه دولت محترم مي تواند بخشي از اين انتقاد ها را به سياسي کاري جناح هاي رقيب - که از آفت هاي بزرگ احزاب سياسي در هر جامعه اي است - گره بزند، اما نمي تواند نگراني هاي مردم عادي جامعه را از عواقب اجراي اين طرح، ناديده انگارد؛ حتي اگر خود، صد در صد به نتايج اجراي آن اطمينان داشته باشند.

    در طي دوره نهم رياست جمهوري، طرح ها و لوايح پرسرو صداي مختلفي به صورت ضربتي و يا غير ضربتي براي حل مشکلات موجود در بخش هاي مختلف جامعه، از طرف دولتمردان ارائه شده است. از جملة اين اين طرح ها مي توان به اين موارد اشاره کرد: طرح بنگاه هاي زود بازده، پرداخت وام هاي خود اشتغالي، طرح مسکن مهر، مصوبات مختلف و متعدد، صندوق مهر امام رضا ...
    سوال اساسي که مطرح مي شود اين است که آيا تاکنون ارزيابي دقيق و منصفانه اي از طرف دولت و يا نهاد هاي مستقل، از نتايج اجراي اين طرح ها و مقايسه آن با هزينه هاي انجام شده، صورت گرفته است؟

    + بب 
    باز هم شيعه کشي در يمن و سکوت دولت اصولگراي شيعه
    + بب 

    وزير راه و ترابري دولت از برنده شدن قرارگاه خاتم الانبياء در مناقصه 2.5 ميليارد دلاري پروژه ساخت خط ريلي پس کرانه در منطقه آزاد چابهار خبر داد.

    به گزارش نوروز، اين خبر در شرايطي اعلام مي شود که پيش از اين خبر خريد بلوک 50 درصدي شرکت مخابرات توسط سپاه – خريدي که بلافاصله به عنوان بزرگترين خريد تاريخ بورس کشور مطرح شد- انتقادات گسترده اي را درواکنش به حضور گسترده اين نهاد نظامي در عرصه فعاليت هاي اقتصادي در پي داشت به گونه اي که برخي خبرها حتي از احتمال ابطال اين معامله به دليل اخراج غير قانوني رقيب اين نهاد نظامي در معامله فوق، حکايت داشت، هرچند که رييس سازمان خصوصي سازي در گفتگويي کوتاه با راديو، اعلام کرد که اين معامله از نظر سازمان خصوصي سازي "انجام شده" است.

    گسترش حضور سپاه در حوزه فعاليت هاي سودآور اقتصادي بويژه در سالهاي اخير، نه تنها با نظر صريح بنيانگذار جمهوري اسلامي منافات دارد، که حتي ميان فعالان سياسي و اقتصادي نزديک به ساختار قدرت نيز کمتر کسي را مي توان يافت که علنا از اين موضوع دفاع کند.

    گفتني است ميرحسين موسوي نيز در مصاحبه اخير خود در اين خصوص تاکيد کرده است: سه چهار سال اخير توسعه موسسات پولي عجيب و غريب هم در ميان نيروهاي نظامي و انتظامي مشکل ايجاد کرده و هم در ميان مردم. فکر نکنيم سپاهي عزيزي که در مرزهاي کشور شهيد مي شود، نفعي از اين برده است، خير! اين فعاليت اقتصادي براي خود شبکه اي ايجاد کرده که يک شبکه اقتصادي صرف نيست، مقاصد سياسي هم دارد و اين به نفع کشور نيست.

    + بب 

    ساكنان مجلس شوراي اسلامي، بعد از آن اعتراض‌ها و ايرادهاي كلي و كمرشكن به «لايحه هدفمندكردن يارانه‌ها به جيب دولت» (معمولا«جيب دولت» آن به قرينه معنوي حذف مي‌شود) آن را بدون هيچ تغييري و دقيقا مطابق خواست دولت تصويب كردند. گويا به موازات آن اعتراضات غرا عليه دولت، حضور سرزده احمدي‌نژاد در مجلس و اعتراضات غراي دولت عليه مجلس كارساز شده است. آدم ناخودآگاه ياد همشهري عبيد زاكاني مي‌افتد كه به روايت مولانا، به جنگ مي‌رفت و همزمان دو نوع صدا توليد مي‌كرد؛ يكي نشانه قدرت و زورمندي و ديگري نشانه ترس و وحشت. علت صداي اول را پرسيدند گفت مي‌خواهم دشمن را بترسانم. گفتند پس صداي دوم براي چيست؟ گفت: چون خودم هم مي‌ترسم!

    به هرحال علت هرچه كه بوده باشد اين طرح تصويب شده و براساس آن دولت مجاز خواهد بود كه درآمد حذف يارانه‌ها را به صندوقي واريز كند و بعد به هر ميزان كه خواست بردارد و به هر مصرفي كه خواست برساند و به هيچ نهادي هم در اين زمينه پاسخگو نباشد.
    يعني مثلاً از اين به بعد مثل قديم نيست كه اگر يك ميليارد دلار گم شد دولت مثل سابق پاسخگو باشد و فورا آن را پيدا كند بلكه براساس «قانون» (خنده دارد؟!) هيچ مرجعي به جز خود دولت هيچ دسترسي و نظارتي بر اين صندوق نخواهد داشت.

    + بب 
    سعيد جليلي در واکنش به انتقادات از جلسه با برنز :
    آنچه بين من و نماينده آمريکا گذشت «مذاکره» نبود
    دبير شوراي عالي امنيت ملي با بيان اين که بين مذاکره و گفتگو و بحثهاي حاشيه‌اي تفاوت است گفت: آنچه بين من و برنز رد و بدل شد اسمش مذاکره و گفتگو نبود.
    + بب 
    اما در آخرين مورد از افشاگري هاي احمدي نژادي ، محمود احمدي نژاد با حضور در جمع نمايندگان مجلس از تشکيل ستادي براي زمين زدن دولت خبر داد و گفت که حتي رئيس آن را هم مي‌شناسد.

    به گزارش پايگاه خبري اصولگراي « خبر » او که به همراه جمعي از وزرا و معاونانش به مجلس آمده بود، جزئيات بيشتر اين ستاد را افشا نکرد و نامي هم از رئيس شناخته شده آن نبرد. به گفته سيدجلال يحيي زاده نماينده تفت و ميبد رئيس جمهور تنها به بيان اين نکات اکتفا کرد که «پيش از اين برخي به دنبال جوسازي عليه دولت با حرف و حديث‌هايي بودند اما درحال حاضر ستادي تشکيل داده‌اند تا دولت را در زمينه اقتصادي زمين بزنند».
    + بب 
    ادامه داستان افشاگري هاي احمدي‌نژاد ؛
    رئيس ستادي که مي خواهد دولت را زمين بزند مي شناسم
    با اين حال در دوره اي که همه ارکان قدرت از دولت و مجلس و شوراها و ... در اختيار يک جناح است و مابقي نهادها نيز همسو هستند ، شايد ميزان باوپذيري اينکه مشکلات کشور به خاطر سنگ اندازي هاي يک ستاد ضد دولت است ، بسيار سخت شده است .
    شفاف : داستان افشاگري هاي محمود احمدي نژاد داستاني است که اگر نوشته شود مصداق همان مثنوي هفتاد من مي شود .

    هر چند برخي از مردم عادي از اين افشاگري ها لذت مي برند و آن را نشانه شجاعت رئيس جمهور مي دانند ، اما در مقابل عده اي از نخبگان کشور روي خوشي به اين رفتار نشان نمي دهند و معتقدند رئيس جمهور بايد حرفي را بزند که مستند و مستدل باشد .
    + بب 

    حمله دزدان شبگرد به بنياد شهيد بهشتي!

    شب گذشته عده اي كه ظاهرا سارق بوده اند به محل بنياد حفظ و نشر آثار شهيد بهشتي دستبرد زده اند.

    به گزارش خبرنگار “كلمه” در اين سرقت سارقان تعدادي از مونيتور هاي بنياد شهيد بهشتي را دزديده و وسايل داخل كشو ها را روي زمين ريخته اند.

    پليس آگاهي، امروز براي بررسي حادثه و پيگيري موضوع در محل حاضر شد.

    مسووليت بنياد حفظ و نشر آثار شهيدآيت الله دكتر بهشتي اكنون بر عهده فرزند ايشان سيد عليرضا بهشتي است.

    + منامه 

    لاريجاني:عملكردصداوسيما،زمينه‌تداوم‌اعتراضات

    + منامه 
    تصاوير رويترز از انتظار احمدي نژاد براي ورود نخست وزير ترکيه!!!!!!!!!!!!!
     <    <<    6   7   8      >