• وبلاگ : روستاي آذران (نگيني درکوههاي کرکس)
  • يادداشت : لحظه لحظه با گاز رساني
  • نظرات : 0 خصوصي ، 65 عمومي
  • mp3 player شوکر

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     <      1   2   3   4   5      >
     
    +
    اگر روزه خودت رو بخوري دستگير مي شي ولي اگر راي مردم رو بخوري رئيس جمهور، اگر زنا کني سنگسار مي شي ولي اگر تجاوز کني سردار، چک برگشتي داشته باشي مي شي کلاهبردار ولي پول نفت رو ببخشي به فلسطيني ها مي شي رهبر، با بدبختي مدرک بگيري مي شي راننده تاکسي ولي جعل کني مي شي وزير کشور، شکايت کني کشته مي شي و بکشي درجه مي گيري، مال حلال بخوري مي شي گدا ولي حرام بخوري مي شي وزير
    +
    علي شکوري راد، عضو جبهه مشارکت اسلامي، به اتهام تبليغ عليه نظام و نشر اکاذيب، بازداشت شد. به گزارش خبرگزاري مهر، پايگاه اطلاع رساني دادستاني تهران امروز پنج شنبه اعلام کرد که در پي انتشار اظهارات علي شکوري راد در برخي از سايت ها و انتساب اظهارات کذب و خلاف واقع وي به رياست محترم قوه قضائيه که از سوي ايشان به صراحت تکذيب شده است و نيز طرح مطالب خلاف واقع عليه جمهوري اسلامي ايران که به موجب قوانين جرم تلقي مي شود، در روز جاري نام‌برده احضار و به اتهام تبليغ عليه نظام و نشر اکاذيب تحت تعقيب قرار گرفته و پس از انجام تحقيقات و با توجه به پرونده اتهامات قبلي با تشديد قرار، بازداشت و به زندان معرفي شد. گفتني است که علي شکوري راد، پيش از اين در تاريخ ?? مهرماه سال جاري به علت واکنش به انحلال دو حزب اصلاح طلب و رد اظهارات دادستان کشور آقاي محسني اژه اي بازداشت و در تاريخ ? آبان با توديع وثيقه از زندان آزاد شده بود. شکوري راد، روز گذشته در مناظره با مديرعامل سابق خبرگزاري دولتي ايرنا، که توسط بسيج دانشجويي دانشگاه لرستان برگزار شد، در دفاع از ديدگاه خود در مورد تخلف در انتخابات رياست جمهوري گفت: «رسانه‌هاي خود شما گفتند که علي لاريجاني تلفني به آقاي موسوي تبريک گفت... چنين مطالبي راجع به آقاي صادق لاريجاني نيز وجود دارد که تاکنون بنا به دلايلي رسانه‌اي نشده است و اگر لازم بود اين کار انجام خواهد شد.» گفته مي‌شود که اظهارات شکوري راد در مورد «تبريک علي لاريجاني به ميرحسين موسوي»، به مطلب منتشر شده در سايت رجا نيوز، از حاميان دولت، در ?? مرداد ???? اشاره دارد که نوشته بود: «کاري که ايشان (علي لاريجاني) بعد از ظهر روز اخذ رأي کرد و تلفني به موسوي، به بهانه حتمي شدن رياست جمهوري‌اش تبريک گفت، قابل گذشت نيست».
    + hhh 

    يادداشتي از ميرحسين موسوي به مناسبت ماه محرم: بر ماست که کاري زينبي کنيم

    بر ماست که در اين دوران بحران‌زده، کاري زينبي کنيم و پيام راستين دين را با چهره‌ي فطرت‌پسندانه‌ي آن به تشنگان حقيقت برسانيم. بر ماست که ياد بگيريم و به ديگران نيز ياد بدهيم که عمل نادرست مدعيان دينداري به حساب دين گذاشته نشود. بر ماست که ماجراي راستين انقلابي را که در اين ديار به نام دين برپا شد، براي نسلي که آنچه مي‌داند يا از طريق رسانه‌هاي تحريف‌گر رسمي و يا از طريق روايت‌گران ناهمدل با آن است، بازگو کنيم و در اين بازگويي، از نقد منصفانه‌ي گذشته نهراسيم و در عين حال، از نفي دستاوردهاي بزرگ آن پرهيز کنيم. بر ماست که همچون زينب (س) با بازگويي حقيقت، ملات کاخ دروغ را زائل کنيم.
    + اتناتن 

    سخنراني اولين متهم به براندازي نرم و انقلاب رنگي در جمع اصول‏گرايان

    كيان تاجبخش كه دوسال قبل از حوادث انتخابات رياست جمهوري ودر بهمن ماه سال 1386 توسط وزارت اطلاعات بهمراه هاله اسفندياري ورامين جانبگلو به اتهام دستگير شده بود ،ودر اوايل سال 1387 پس از چندماه بازداشت با وثيقه آزاد شده بود، در جريان حوادث پس از انتخابات توسط اطلاعات سپاه دستگير شد.در نوشته‌هاي برخي زندانيان اصلاح طلب حوادث پس از انتخابات به همسلولي با تاجبخش اشاره واز آن اعلام نارضايتي شده بود

    در حالي كه تاكنون هيچگونه خبري مبني بر اتمام محكوميت يا بخشودگي يكي از زندانيان حوادث پس از انتخابات منتشر نشده است، وي روز گذشته در يكي از گروه‏هاي مهم اصول‏گرايان حاضر شده وبه ايراد سخنراني پرداخت.

    به گزارش خبرنگار آينده؛ رسانه هاي اصولگرا روز گذشته از سخنراني كيان تاجبخش زنداني حوادث پس از انتخابات خبر دادند و اين خبر در حالي منتشر شد كه كيان تاجبخش دو سال قبل از حوادث انتخابات رياست جمهوري و در بهمن ماه سال 1386 توسط وزارت اطلاعات به مراه هاله اسفندياري و رامين جانبگلو به اتهام تلاش براي براندازي نرم وانقلاب رنگي دستگير شده بود و جزو اولين گروه از افرادي بود كه به اين اتهام در كشور دستگير شدند و در اوايل سال 1387 پس از چندماه بازداشت با وثيقه آزاد شده و مجدداً در جريان حوادث پس از انتخابات توسط اطلاعات سپاه دستگير شد.

    در نوشته‌هاي برخي زندانيان اصلاح طلب حوادث پس از انتخابات به همسلولي با تاجبخش اشاره و از آن اعلام نارضايتي شده بود.

    با اين حال صبح روز گذشته خبري تحت عنوان سخنراني زنداني اويني در جمع اصول ‏گرايان منتشر شد.
    در اين خبر آمده بود: در اجلاس دبيران استان‏هاي جامعه اسلامي مهندسين كه پنج شنبه گذشته در دفتر مركزي اين تشكل در ميدان هفتم تير تهران برگزار گرديده است، كيان تاجبخش كه از چهره‌هاي سرشناس كودتاي مخملي مي باشد، از زندان به جلسه منتقل گرديده و به عنوان مهمان ويژه حاضر گرديده است.

    مباحث مطرح شده توسط وي پيرامون ابعاد كودتاي مخملي و بازيگران آن بوده است اما از حاضرين خواسته شده اين مطالب هيچ انعكاس رسانه‌اي نداشته باشد.
    + اتناتن 

    آيا اشارات مكرر رييس قوه قضاييه به پرونده بيمه ايران و نقش يك صاحب منصب مهم و پرنفوذ در اين پرونده بزرگ با وجود افشاگري هاي نادران، هنوز مرجع خود را پيدا نكرده تا اين مقام محترم متهم، خود را به دستگاه قضايي معرفي كند يا رييس وي كه صدها بار شعار قطع كردن دست مافيا و مفسدان را داده است تنها يك هفته از حمايت و دخالت پنهان و آشكار دراين پرونده دست بكشد تا دستگاه قضايي بتواند فارغ البال به اين پرونده صدها ميلياردي رسيدگي كند.

    + ال 
    علي شکوري راد، عضو شوراي مرکزي جبهه مشارکت ايران گفت که صادق لاريجاني، رئيس فعلي قوه قضائيه و عضو شوراي نگهبان در زمان انتخابات رياست جمهوري دهم، بعد از انتخابات به ميرحسين موسوي، کانديداي اصلاح طلب تبريک گفته بود. آقاي شکوري راد، در مناظره با عبدالرضا داوري، مدير عامل سابق خبرگزاري دولتي ايرنا، که توسط بسيج دانشجويي دانشگاه لرستان برگزار شد، در دفاع از ديدگاه خود در مورد بروز تخلف در انتخابات اظهار داشت: "رسانه هاي خود شما گفتند که علي لاريجاني تلفني به آقاي موسوي تبريک گفت... چنين مطالبي راجع به آقاي صادق لاريجاني نيز وجود دارد که تاکنون بنا به دلايلي رسانه‌اي نشده است و اگر لازم بود اين کار انجام خواهد شد." اظهارات آقاي شکوري راد در مورد "تبريک علي لاريجاني به ميرحسين موسوي"، ظاهرا اشاره اي به مطلب منتشر شده در سايت رجا نيوز، از حاميان دولت، در ?? مرداد ???? بوده است. کاري که ايشان [علي لاريجاني] بعد از ظهر روز اخذ رأي کرد و تلفني به موسوي، به بهانه حتمي شدن رياست جمهوري‌اش تبريک گفت، قابل گذشت نيست سايت رجا نيوز، ?? مرداد ???? در مطلب رجانيوز، از قول يک نماينده مجلس آمده بود: "کاري که ايشان (علي لاريجاني) بعد از ظهر روز اخذ رأي کرد و تلفني به موسوي، به بهانه حتمي شدن رياست جمهوري‌اش تبريک گفت، قابل گذشت نيست؛ زيرا او از جايگاه رئيس يک قوه و به عنوان کسي که قاعدتاً به اطلاعات و اخبار دست اول و محرمانه دسترسي دارد، وقتي به موسوي، آن هم قبل از پايان زمان رأي گيري تبريک گفت، در واقع او را دچار توهم و تشويق کرد تا مواضع فتنه انگيز و تحريک کننده بعدي را داشته باشد." حدود يک سال پس از چاپ مطلب رجانيوز، خبرگزاري ايلنا از توزيع اطلاعيه اي عليه علي لاريجاني در حاشيه مراسم نمازجمعه ? مهر قم، توسط عده‌اي از هواداران دولت خبر داد. به گزارش ايلنا، در اين اطلاعيه که نويسندگان آن، خود را "جمع کثيري از طلاب، دانشجويان و مردم" ناميده بودند، ضمن انتقاد از موارد ناهمسويي آقاي لاريجاني با دولت، خطاب به وي آمده بود: "گفته مي‌شود شما به رقيب آقاي احمدي‌نژاد راي داده‌ايد و پيروزي او را نيز تلفني تبريک گفته‌ايد، هنوز تکذيب روشني از شما در اين زمينه شنيده نشده است." در يک اظهار نظر خبرساز ديگر در مورد نتايج انتخابات رياست جمهوري، عليرضا زاکاني نماينده اصولگراي مجلس، در سخنراني خود در ? آذر ???? اظهار داشت که نظرسنجي‌هاي وزارت اطلاعات و وزارت کشور و نيز جمع‌بندي شوراي عالي امنيت ملي پيش از روز راي گيري، حاکي از آن بوده است که انتخابات به دور دوم کشيده مي‌شود. عليرضا زاکاني نماينده اصولگراي مجلس، در ? آذر ???? گفت که نظرسنجي‌هاي وزارت اطلاعات و وزارت کشور پيش از انتخابات رياست جمهوري، حاکي از آن بوده است که انتخابات به دور دوم کشيده مي‌شود. اين اظهارات، که به معني امکانپذير نبودن پيروزي محمود احمدي نژاد در روز ?? خرداد بود، از سوي سه دستگاه امنيتي فوق تکذيب نشد. در مناظره علي شکوري راد و عبدالرضا داوري، مديرعامل سابق ايرنا در واکنش به اشاره آقاي شکوري راد به نظرسنجي وزارت اطلاعات قبل از انتخابات گفت: "من کاري به نظرسنجي وزارت اطلاعات ندارم، زيرا درون آن وزارتخانه طيف‌هاي مختلفي وجود دارد." وي افزود: "در روز ?? خرداد ?? براساس آخرين نظرسنجي که در ايرنا انجام داديم بيش از ?? درصد آرا را احمدي‌نژاد کسب کرد و اگر تقلب بخواهد صورت گيرد حد و سقفي دارد."
    + ال 
    نوشتهاي کوتاه و عجولانه در سايتي سياسي درباره سخنان اخير آيتالله وحيد خراساني، اگرچه في نفسه بي‌اهميت و سطحي به نظر مي‌آيد، اما پيام آن بس بزرگ است و از شکل‌گيري گفتماني حاشيه‌اي خبر مي‌دهد که سازمان تشيع را بر محور نهاد مرجعيت نمي‌پندارد و باورهاي خود را عين ديانت مي‌داند و به دنبال انقلابي در سازمان تشيع است.
    اگرچه در تک تک کلمات نوشته مذکور توهين ديده نمي‌شود، اما از باوري جديد ميان جرياني خبر مي‌دهد. باوري که مرجعيت را آنچنان دوست مي‌دارد که همچون اينان بينديشد، سخن بگويد و براي اين و آن هورا بکشد يا لعن و تکفير بگويد. اين جريان، مرجعيت را در قالب نهاد نمي‌بيند، مرجعيت را يک عالم ديني مي‌بيند که اگر رهرو دغدغه‌هاي آنان باشد، قدمش بر روي چشم و اگر همچون آنان نباشد، بايد نقد شود و در حصارهاي کوچک گام بر دارد.
    اين تلقي در گفتمان کلاسيک تشيع جايگاهي ندارد، بلکه همواره در حاشيه، اين گفتمان رخ نموده و البته پس از اندک زماني مراسم ارتحالش برگزار شده است. در تاريخ تشيع، اينان به عنوان دايه‌هاي مهربان‌تر از مادر ظهور کردند که خود را مذهبي‌تر از بزرگان دين به تصوير کشيده‌اند و برخي از عالمان را به اشتباه در درک مسائل ديني متهم کرده‌اند.
    + ال 
    در نامه مهمي که محسن کديور خطاب به آيت الله وحيد خراساني نوشته است يک جمله و نکته بسيار مهم وجود دارد که نشان از عدم اعتقاد آيت الله وحيد خراساني به مقوله ولايت فقيه به دليل عدم وجود ادله کافي دارد .
    + ايرج ميرزا 

    کارگر در زير کار و دخترک در زير يار هردو مينالند اما اين کجا و آن کجا

    يک منار در اصفهان و يک منار زير پتو، هر دو جنبانند اما اين کجا و آن کجا

    دختر دروازه غار و دختر دريا کنار هردو عريانند اما اين کجا و آن کجا

    نو عروس در حجله و جنگجو در کاروزار، هردو خونينند اما اين کجا و آن کجا

    بند تنبان فاطي و کرست زي زي خانوم، هردو چسبانند اما اين کجا و آن کجا

    نيزه داران در مصاف و بيضه داران در لحاف، هردو در رزمند اما اين کجا و آن کجا

    خشت سازان در بيابان، عشقبازان در اتاق، هر دو ميمالند اما اين کجا و آن کجا ...


    چرخ و دنده زير ماشين، مردوزن زير لحاف، هر دو در گيرند اما اين کجا و آن کجا

    ميترا با روژ لب، مش حسن با ماله اش، هردو ميمالند اما اين کجا و آن کجا

    بوسه هاي دلبر و نقل و نبات و با قلوا، هردو شيرينند اما اين کجا و آن کجا

    دانه فلفل سياه و خال مه رويان سياه، هردو جانسوزند اما اين کجا و آن کجا

    چکمه خانم شهين و چکمه شمر لعين، هردو از چرمند اما اين کجا و آن کجا

    شکر مازندران و شکر هندوستان، هردو شيرينند اما اين کجا و آن کجا

    بچه در قنداق و آخوند در وطن هردو مي رينند اما اين کجا و آن کجا

    + رزذ 

    + س 
    چند وقت پيش يك لكه نفتي در خليج مكزيك بود كه ايران ادعا كرد كه ميتواند مشكل را حل كند
    --هواي تهران آلوده است با هواپيما آب پاشي ميكنند -كه هيچ كارشناسي تاييد نميكند
    --جنگلهاي گلستان دارد ميسوزد آب پاشي نميكنند
     <      1   2   3   4   5      >