محمدجعفر بهداد، معاون سياسي دفتر رئيس دولت دهم در اقدامي کمسابقه با حمله به علي سعيدي? نماينده ولي فقيه در سپاه وي را يکي از پديدههاي جمهوريت ستيزي در ايران معرفي کرد.
آقاي بهداد روز چهارشنبه (دوم آبان) در گفتگو با سايت «شبکه ايران» گفته که احمدينژاد «صدها برابر اصولگراتر از امثال آقاي سعيدي و دلسوزتر از ايشان نسبت به اسلام و انقلاب و رهبري است.»
وي افزوده است: «داشتن عنوان نماينده ولي فقيه مجوزي نميشود که امثال آقاي سعيدي اعلام کند احمدينژاد در قالب استانداردها و تحت شرايط مقبول نظام حرکت نميکند.»
علي سعيدي در گفتگو با شماره روز گذشته روزنامه «اعتماد» با انتقاد از عملکرد احمدينژاد به طور تلويحي گفته که حمايت سپاه از وي اشتباه بوده و خامنهاي نيز در انتخابات حامي احمدينژاد نبوده است. اظهارات اين روحاني نزديک به رهبر جمهوري اسلامي با خشم گروهي از حاميان احمدينژاد مواجه شده است به طوري که بهداد گفته 95 درصد مردم وقتي براي خواندن حرفهاي امثال سعيدي صرف نميکنند.
وي بدون آنکه نامي از علي سعيدي ببرد? گفته که «متاسفانه پديده جمهوريت ستيزي براي بعضي مدعيان دين و ارزشها به امري مقدس و رايج تبديل شده است.»
آنطور که بهداد اظهار کرده است: «بعضيها به اشتباه فکرمي کنند نظام اسلامي را با حذف مردم و تحقير و تمسخر جمهوريت ميتوان اداره و يا حفظ کرد.»
رابطه محمود احمدينژاد با سپاه? بسيج? نهادهاي زيرنظر علي خامنهاي و شخص وي از مدتها پيش به سردي گرائيده است.
محافظهکاران حامي خامنهاي با فرارسيدن پايان دولت دهم به صف منتقدان احمدينژاد پيوسته و تلاش ميکنند راه خود را از وي جدا کنند.
اين دسته از محافظهکاران در عين حال تلاش ميکنند نقش رهبر جمهوري اسلامي در حمايت از بسياري از اقدامات احمدينژاد را انکار کرده و رهبر جمهوري اسلامي را در ناکاميهاي دولت بيتقصير نشان دهند.
جـــرس: يکي از مسئولان سياسي سپاه ( سپاه امام صادق مستقر در قم) در يک جلسه توجيهي که براي نيروهاي خود گذاشته اند به فشارهايي اشاره کرده است که همه طيفهاي درون نظام به رهبري براي کنار گذاشتن احمدي نژاد وارد ميکنند و در هفته هاي اخير به خصوص پس از اوج گيري قيمت ارز و نيز سخنان احمدي نژاد در سازمان ملل شدت تازه اي گرفته است.
به گزارش سايت امروز؛ وي اما افزوده است عليرغم اين که همه به اين نتيجه رسيده اند که احمدي نژاد بايد برود و فرضا گروهي که خود آقا تعيين مي کنند اداره کشور را بر عهده بگيرند؛ اما خود آقا مي فرمايند نبايد دشمن شاد شويم و فتنه گران بگويند هماني شد که ما مي گفتيم و ما مي خواستيم. بنابر اين آقا دارند او را تحمل ميکنند تا اين مدت هم بگذرد.
"وقتي من ميرم نيويروک اندازه رئيس جمهور خودشون برام حفاظت ميگذارن، کلي از اين ماشين سياه ها ميان!"
لينک سخنراني ا. ن را در يوتيوب ميزارم تا شيخ محسن و آقا هادي بعدا نگن دروغه
http://www.youtube.com/watch?v=eHO882RdK54
از بين رفتن مقبوليت، مشروعيت نظام را از بين نميبرد/ در سويس مردم از حکومتشان راضي هستند. اما آيا آن حکومت مشروع است و خداوند آن را امضا کرده است؟ / متاسفانه تفکر ليبراليسم بر سر مسوولان ما سايه انداخته است/ حمايتهاي قبليام را از احمدينژاد انکار نميکنم/ در دوره آقاي احمدينژاد نيز بيان برخي اظهارات ابهامآميز را از سوي ايشان شاهد بودهايم که موضوع مکتب ايراني، بيداري انساني از اين قبيل است. اينکه ايشان دائما بر مردم اتکا ميکند.../ مشکل ما اينجاست که آقايان ميآيند روي اين کرسي (رياستجمهوري) قرار ميگيرند و بعد براي دوره بعدشان برنامهريزي ميکنند/ مشکل آقاي احمدينژاد را اتفاقا من حضوري به خودشان گفتم. به ايشان گفتم شما ميتوانستيد قهرمان تاريخي ملت ايران شويد. اما متاسفانه نشد. از اين بدتر نميشود که شما همه کساني را که هوادارتان بودند به مخالفان خود تبديل کرديد/ اگر رييسجمهور کسي مانند شاه سلطان حسين باشد رهبري را نيز با مشکل مواجه ميکند/ ما که علم غيب نداشتيم تا بدانيم در ذهن آقاي احمدينژاد چه ميگذرد و در آينده ايشان ميخواهد چه کار کند/ اشکال کار اينجا است که روساي جمهور نقش و جايگاه خود را با رهبري نظام اشتباه ميگيرند/ ما تا مادامي که آقاي احمدينژاد در قالب استانداردها و شرايطي که مقبول نظام بود حرکت ميکرد تاييدش ميکرديم/ ولي فقيه بعد از امام، مقلد امام نيست و او بايد تشخيص خودش را اعمال کند تا ولايتش انشا شود./ رهبري نسبت به شعارهاي آقاي احمدينژاد نظر مثبت داشتند وگرنه اينطور نبود که ايشان از آقاي احمدينژاد در انتخابات رياستجمهوري حمايت کنند./ نميدانم اين کوفتي (ارتباط با امريکا) چه هست که آقايان ميخواهند مدالش را بر گردن خودشان بيندازند. من واقعا نميدانم الان در ذهن احمدينژاد چه ميگذرد که بحث ارتباط با امريکا را مطرح ميکند./ رييسجمهور بايد کسي باشد که واقعا براي خدا کار کند نه اينکه اسير اين آدم و آن آدم بشود./ شوراي نگهبان علم غيب ندارد./ ما که علم غيب نداشتيم تا بدانيم در ذهن آقاي احمدينژاد چه ميگذرد و در آينده ايشان ميخواهد چه کار کند./ بايد براي مجلس، خبرگان، شوراها و رياستجمهوري فکري اساسي شود./متاسفانه ما افراد غيرانتصابي را هم به رهبري مربوط ميکنيم. يعني ايرادات آن افرادي را هم که مردم انتخاب کردهاند متاسفانه به رهبري نسبت ميدهيم./ نميدانم چرا آقاي احمدينژاد اين حرفها را در مورد چفيه ميزند.ايشان همان کسي است که خودش گردن مجسمه کوروش چفيه انداخت و گفت کوروش هم بسيجي بودهاست./ هنر نيست انسان اينطور عمل کند. ايشان (احمدينژاد) شعارهايي که الان ميدهند با شعارهاي گذشتهشان تفاوت دارد